Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incidentele de la derby-ul Craiova - FCSB au urmări. Ce amendă uriaşă a primit oficialul oltenilor pentru că şi-a apărat suporterii

Incidentele de la derby-ul Craiova - FCSB au urmări. Ce amendă uriaşă a primit oficialul oltenilor pentru că şi-a apărat suporterii
Comentarii

Finalul derby-ului dintre U Craiova şi FCSB atrage urmări. În urma incidentelor de la derby, delegatul Universităţii, Emil Pieleanu a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Delegatul echipei Universitatea Craiova, Emil Pieleanu a fost singurul pedepsit de către Comisia de Disciplină, după incidentele care au avut loc la finalul derby-ului dintre gruparea craioveană şi vicecampioana României, FCSB.

El a fost sancţionat cu două luni de suspendare şi cu o amendă în valoare de 9000 de lei, în urma conflictului cu oficialii şi jucătorii roş-albaştrilor.

Pieleanu ar fi fost deranjat de reacţia mai multor jucători ai lui Mihai Teja, care s-au manifestat în faţa suporterilor craioveni. Olimpiu Moruţan a fost cel care a atras cel mai mult atenţia prin semnele obscente arătate în direcţia fanilor, în timp ce sârbul Planic a fost la un pas de o confruntare directă cu delegatul oltenilor. 

Afla mai multe despre: amenzicraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare