Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încleştare fantastică de forţe între cele mai bune echipe din conferinţa de Est a NHL în partida a 4-a a finalei

Încleştare fantastică de forţe între cele mai bune echipe din conferinţa de Est a NHL în partida a 4-a a finalei

NHL

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Tampa Bay Lightning a învins cu 4-2 pe terenul lui Washington Capitals şi a egalat scorul general al seriei la 2-2. Desfăşurarea ciudată a acestei finale de conferinţă a făcut ca până acum echipa gazdă să nu câştige niciun meci!

Washington s-a bucurat de revenirea lui Nicklas Backstrom, care lipsise ultimele 4 partide, accidentat. Gazdele au deschis scorul printr-un super-gol al fundaşului rus Dmitri Orlov şi au dominat clar meciul, trimiţând 38 de şuturi pe poartă. Lightning au reuşit să supravieţuiască asediului, mulţumită portarului Andrei Vasilevski, iar după două reprize scorul era 2-2. Încercările lui Ovechkin (restrâns la un singur assist în ultimele două meciuri) şi ale colegilor săi de a prelua conducerea scorului general cu 3-1 şi de a-şi apropia calificarea în finala Cupei Stanley nu au avut succes! Oaspeţii din Florida au mai marcat de două ori în ultima repriză şi au sărbătorit la Capitol One Arena a 5-a victorie din 6 meciuri jucate în deplasare în acest playoff.

Finala Estului se mută la Tampa pentru partida a cincea, iar gazdele vor încerca să depăşească blestemul “dezavantajului terenului propriu”, cum deja a fost botezată această serie. Săptămâna viitoare, Telekom Sport va transmite în direct ultimele meciuri din finalele celor două conferinţe ale NHL.

Afla mai multe despre: nhltampa bay lightningwashington capitals,  

viewscnt
Articole similare