Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inconştienţă totală! A ieşit din carantină şi a pus în pericol alte sute de persoane. Gestul prin care un star mondial a putut infecta oamenii cu coronavirus

Inconştienţă totală! A ieşit din carantină şi a pus în pericol alte sute de persoane. Gestul prin care un star mondial a putut infecta oamenii cu coronavirusgalerie foto
Comentarii

Jordan Pickford n-a ţinut cont de recomandările medicilor şi, la scurt timp după ce unul dintre colegii săi a fost depistat pozitiv cu virusul COVID 19, portarul lui Everton a mers la un eveniment de amploare alături de sotie şi de fiul său de un an.

Portarul naţionalei Angliei a fost surprins în nenumărate rânduri cum şi-a pus mâna pe faţă sau în gură, în ciuda recomandărilor medicilor pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Pickford a participat, alături de soţia sa în vârstă de 25 de ani şi de copilul său de un an, la o gală de box, unde au fost prezente câteva sute de persoane.

Portarul lui Everton a ţinut, însă, să precizeze că a vorbit cu medicii echipei şi că a primit acordul acestora de a merge la gala de box, deşi ceilalţi jucători ai "caramelelor" se află în carantină, după ce un start din lotul lui Carlo Ancelotti a fost depistat pozitiv, la finalul săptămânii trecute, cu noul coronavirus.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: coronavirus 

viewscnt
Articole similare