Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inconştienţă totală! Niasse a gonit pe străzi în plină carantină şi a fost oprit de poliţişti

Inconştienţă totală! Niasse a gonit pe străzi în plină carantină şi a fost oprit de poliţiştigalerie foto
Comentarii

Criza provocată de pandemia de coronavirus a lovit întreaga lume, astfel că măsurile luate împotriva infectării cu COVID 19 au fost adoptate în toate ţările din Europa.

Aşa cum se întâmplă şi în România, în Anglia, multe persoane nu respectă regulile impuse de autorităţi. Iar cel mai bune exemplu este chiar Oumar Niasse, fotbalistul lui Everton.

Jucătorul a fost prins de poliţiştii aflaţi sub acoperire în timp ce conducea o maşină în care se aflau alte trei persoane, la doar două zile după ce autorităţile britanice au impus carantină totală în Regat. Niasse n-a ţinut cont de noile legi şi s-a plimbat nestingherit prin oraşul Manchester în maşina sa în valoare de 100 de mii de euro.

Evident, poliţiştii au fost surprinşi să afle că şoferul maşinii este chiar starul lui Everton. Conform presei din Anglia, ofiţerii aflaţi sub acoperire au fost extrem de dezamăgiţi de atitudinea fotbalistului: "Aţi întrecut orice limită! E o ruşine! Cum este posibil ca un fotbalist din Premier League să îi expună în acest fel pe toţi ceilalţi? Este de-a dreptul jenant!".

  • 60 de mii de euro câştigă în fiecare săptămână Niasse
  • 11.658 de persoane depistate pozitiv cu COVID 19 sunt în Marea Britanie şi 578 de decese

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: niasse 

viewscnt
Articole similare