Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! A debutat la Man United în Champions League cu emblema lui PSG pe tricou. Cum s-a ajuns la această situaţie

INCREDIBIL! A debutat la Man United în Champions League cu emblema lui PSG pe tricou. Cum s-a ajuns la această situaţie
Comentarii

Mason Greenwood a avut parte de un debut de vis în Uefa Champions League. Formaţia sa, Manchester United, a produs o uriaşă surpriză şi a trimis acasă Paris Saint Germain, după ce pierduse cu 2-0 pe teren propriu.

La doar 17 ani, Mason Greenwood şi-a făcut debutul în Uefa Champions League pentru Manchester United. Nimeni nu s-a gândit însă că managerul Ole Gunnar Solskjaer chiar îl va folosi pe puştiul crescut în Academia Clubului.

Greenwood a fost aruncat în luptă în minutul 87, debutând astfel în tricoul lui Man United. Surpriza a fost atât de mare încât chiar şi furinzorii de echipamente au fost luaţi prin surprindere. United nu avea pregătit un tricou de seniori pentru Mason şi astfel, Manchester United a apelat la o improvizaţie.

Au luat un tricou de joc nepersonalizat şi au lipit numele jucătorului şi fontul echipamentului de la PSG. Evident, emblema clubului parizian a rămas inscripţionată pe cifrele care au compus numărul 54, număr cu care Greenwood a debutat în tricoul formaţiei britanice.



Mason Greenwood are 17 ani şi s-a născut la Wibsey. Joacă pentru naţionala Under 18 a Angliei şi este unul dintre cei mai buni jucători de la echipa de juniori a clubului.

Afla mai multe despre: mason greenwood 

viewscnt
Articole similare