Experiențe împreună.
You are here:

INCREDIBIL! A fost pe lista lui Chelsea, iar Gigi Becali visa să-l vândă cu 20 de milioane de euro! Acum se pregăteşte să devină preot

INCREDIBIL! A fost pe lista lui Chelsea, iar Gigi Becali visa să-l vândă cu 20 de milioane de euro! Acum se pregăteşte să devină preotgalerie foto

FCSB

Comentarii

Puţină lume şi-l mai aduce aminte pe Iulian Roşu. Unul dintre cei mai talentaţi juniori crescuţi de FCSB se pregăteşte acum să devină preot!

Şi fotbalist bun şi foarte apropiat de Biserică. Ar fi trebuit cumva ca viaţa lui Iulian Roşu să-l ţină mereu aproape de FCSB / Steaua, adică echipa la care a crescut şi al cărui patron este un creştin convins.

Dar lucrurile nu se aşează mereu aşa cum ne dorim. Iulian Roşu are acum 25 de ani şi joacă în continuare fotbal în Liga 2, la Daco-Getica.

Pe vremea când debuta la FCSB în Liga 1 avea doar 17 ani, 4 luni şi 20 de zile, iar Ilie Stan îl trimitea atunci în teren, în locul lui Leandro Tatu, într-un meci din Europa League cu Maccabi Haifa. Acum, fotbalul a trecut cumva pe planul doi. Iulian este student in anul III la Facultatea de Teologie Pastorala ortodoxa, Universitatea Ovidius din Constanta: "Am avut o inclinatie catre chestia asta de mic si cred ca nimic nu poate fi realizat in viata fara Dumnezeu" mărturisea Roşu într-un interviu pentru Sport.ro

După primele meciuri la FCSB, Becali l-a plăcut şi a anunţat că va obţine bani mulţi pe el. Nu i-au ieşit calcule finanţatorului roş-albaştrilor. Roşu nu s-a impus la formaţia la care a crescut, apoi a schimbat mai multe echipe din eşaloanele inferioare, printre care Clinceni, Metaloglobus, Poli Timişoara sau Olimpia. A trecut şi pe la Rapid şi pe la Astra Giurgiu, dar şi pe la Poli Iaşi.

Pe vremea când era junior în Ghencea, Roşu a fost dorit de echipe importante din Europa, dar a ales să rămână în România: "Au fost discuţii cu Auxerre, dar şi cu Chelsea. Am crezut că de la Steaua ajung fotbalist" mărturisea fotbalistul originar din Ploieşti.

viewscnt
Articole similare