Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! A pierdut totul când era copil, iar descoperitorul său dezvăluie: ”Nici nu voia să facă fotbal!” Real Madrid plăteşte acum o avere pentru el

INCREDIBIL! A pierdut totul când era copil, iar descoperitorul său dezvăluie: ”Nici nu voia să facă fotbal!” Real Madrid plăteşte acum o avere pentru el

Real Madrid

Comentarii

Nicolas Martinais, omul care l-a descoperit pe Eduardo Camavinga, a făcut câteva dezvăluiri interesante despre cariera promiţătorului fotbalist francez.

Intr-un interviu acordat cotidianului AS, Nicolas Martinais, omul care l-a descoperit pe Eduardo Camavinga, a explicat că fotbalistul curtat intens de Real Madrid şi Manchester United, nici măcar nu voia să se apuce de fotbal:

”Era spre dimineaţă când casa familiei Camavinga a luat foc. Din fericire, nu era nimeni înăuntru, dar în acea zi, au pierdut totul. Îmi amintesc că tatăl lui Eduardo mi-a zis în acea zi că eu sunt singura speranţă a familiei” îşi aminteşte Martinais.

”Adevărul este că el nici măcar nu voia să facă fotbal! Eduardo voia să practice judo, la fel ca fratele său. S-a apucat de fotbal la 9 ani, datorită mamei sale. A început la Drapeau de Fougeres. Dacă ceva îl caracterizează atunci aş spune că este un puşti foarte educat, la fel ca toţi fraţii săi. Nu fac nici măcar o problemă. Este un tip zâmbitor, încântător, cu mult bun simţ. Familia sa este extrem de religioasă” mai spune omul care l-a descoperit pe Eduardo Camavinga.

Francezul a semnat cu Rennes, şi nu a făcut o alegere greşită când a decis să opteze pentru fotbal. Real Madrid, cel mai mare club al lumii, oferă 50 de milioane de euro pentru el, iar tranzacţia pare aproape finalizată.

Camavinga, cel mai valoros jucător din lume născut în anul 2002

Transfermarkt a dat publicităţii o listă cu cei mai valoroşi fotbalişti din lume născuţi în anul 2002. Francezul Eduardo Camavinga, de la Rennes, este cel mai bine cotat din lume. Cota sa a explodat, iar la numai 17 ani este evaluat la 37.5 milioane euro. Francezul este la un pas de un transfer de senzaţie la Real Madrid, club care oferă 50 de milioane de euro pentru el, scrie presa franceză.

Ansu Fati de la FC Barcelona, este al doilea cel mai bine cotat jucător născut în 2002. El are o cotă de piaţă de 36 de milioane de euro.

Doi brazilieni vin pe următoarele două locuri. Veron, de la Palmeiras şi Reinier, de la Real Madrid, au cote egale: 22.5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: eduardo camavinga 

viewscnt
Articole similare