Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Antonio Conte, alături de alţi şapte oameni, victima unei fraude de peste 30 de milioane de euro. Cum a fost posibil

Incredibil! Antonio Conte, alături de alţi şapte oameni, victima unei fraude de peste 30 de milioane de euro. Cum a fost posibil
Comentarii

Antonio Conte (51 de ani) ar fi fost victima unei fraude de peste 30 de milioane de euro, anunţă mai multe publicaţii din Italia. Antrenorul care a ratat câştigarea Europa League cu Inter ar fi fost implicat, alături de alţi oameni, în această situaţie pe vremea când o antrena pe Chelsea, în Anglia.

La Verita, La Republica şi Mediaset scriu despre această poveste. Potrivit italienilor, Conte ar fi fost, împreună cu alţi şapte oameni, victima unei fraude de 30,6 milioane de euro. Sursa citată scrie că, pe vremea când Antonio Conte o antrena pe Chelsea, i-a dat bani unui bancher pentru o investitiţie, însă sumele nu s-au mai întors în conturile lor.

Italienii scriu că Antonio Conte şi cei implicaţi i-au dat bani bancherului Massimo Bochicchio şi aşteptau ca sumele să se întoarcă la ei în iunie 2020. Se pare, însă, că italianul Bochicchio le-a dat ţeapă celor opt oameni şi aceştia au mers la poliţie, care a deschis o anchetă.

Potrivit jurnaliştilor din "Cizmă", poliţiştii ar fi găsit acte falsificate şi o adresă de mail falsă.



Antonio Conte a antrenat Chelsea în perioada iulie 2016 - iulie 2018 şi a câştigat titlul în Premier League în primul său sezon.

Afla mai multe despre: antonio contefrauda 

viewscnt
Articole similare