Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL ! Barcelona a oferit 80 de milioane pentru un jucător, însă a fost refuzată. "Dacă oferiţi 200 de milioane de euro, mai vorbim. 80 sunt prea puţine"

INCREDIBIL ! Barcelona a oferit 80 de milioane pentru un jucător, însă a fost refuzată. "Dacă oferiţi 200 de milioane de euro, mai vorbim. 80 sunt prea puţine"

FC Barcelona

Comentarii

Chiar dacă are un nou sezon mediocru în Ligue 1, AS Monaco prezintă în continuare interes pe piaţa transferurilor. Atacantul francez Wissam Ben Yedder a fost foarte aproape de a se transfera la Barcelona, în iarna recent încheiată.

Cotat de Transfermarkt la 50 de milioane de euro, Wissam Ben Yedder este unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului din Franţa. A contribuit direct la 25 de goluri marcate de echipa sa, în acest sezon, fiind la egalitate cu Kylian Mbappe la acest capitol. Potrivit Onze Mondial, Barcelona va încerca din nou să îl cumpere în vară, după ce a eşuat, iarna trecută. 

"În iarnă, transferul se putea face, însă nu s-a întâmplat. Se putea întâmpla şi cu alte dăţi. De exemplu vara trecută, când au întrebat de mine", a declarat Ben Yedder, pentru RMC Sport.

Presa din Franţa a anunţat că Monaco a refuzat celor de la Barcelona o ofertă de 80 de milioane de euro, în luna ianuarie. Cel care s-a opus vehement a fost chiar antrenorul spaniol al francezilor, Roberto Moreno.

"Dacă plătiţi 200 de milioane de euro, atunci vorbim. 80 sunt prea puţine", le-ar fi transmis Roberto Moreno oficialilor de la Barcelona.b

  • În acest sezon, Ben Yedder a evoluat în 31 de partide pentru AS Monaco în toate competiţile şi a marca 18 goluri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare