Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Barcelona şi-a abandonat un jucător în aeroportul din Istanbul, după ce catalanii au aflat că acesta negociază cu Real Madrid

INCREDIBIL | Barcelona şi-a abandonat un jucător în aeroportul din Istanbul, după ce catalanii au aflat că acesta negociază cu Real Madrid

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul Thomas Heurtel a ajuns la Barcelona cu un zbor comercial, după o escală de trei ore la Lyon. El a fost lăsat la Istanbul de FC Barcelona, după înfrângerea suferită împotriva formaţiei Anadolu Efes (86-79) în Euroliga.

Potrivit presei catalane, conducătorul de joc Thomas Heurtel, 31 de ani, 75 de selecţii în naţionala Franţei, aflat la Barcelona din 2017, a fost împiedicat să urce, marţi seară, în avionul de întoarcere în Spania, ​​deoarece clubul catalan i-a reproşat faptul că şi-a negociat în secret plecarea la rivala Real Madrid.

Conform eurohoops.net, Heurtel nu urma să joace cu Anadolu Efes, el însoţindu-şi echipa pentru a discuta despre un transfer la Fenerbahce, la schimb cu un alt jucător francez, Leo Westermann. Baschetbalistul Barcelonei a fost abandonat după ce oficialii catalani au aflat că el de fapt negocia cu Real Madrid, care caută un înlocuitor pentru argentinianul Facundo Campazzo, plecat în NBA, la Denver Nuggets.

FC Barcelona a emis, miercuri, un comunicat, în care susţine că jucătorul nu a fost neglijat şi i s-au oferit toate condiţiile la Istanbul, cazare şi bilet de avion.

Afla mai multe despre: thomas heurtel 

viewscnt
Articole similare