Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Barcelona vrea să-l înlocuiască pe Luis Suarez cu un atacant crescut la Real Madrid, vândut în iarnă de "galactici"

Incredibil! Barcelona vrea să-l înlocuiască pe Luis Suarez cu un atacant crescut la Real Madrid, vândut în iarnă de "galactici"

FC Barcelona

Comentarii

Presa din Spania anunţă că Barcelona vrea să-l transfere pe Raul de Tomas (25 de ani), fotbalist crescut la Real Madrid pe care formaţia blanco l-a vândut în iarnă, pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Luis Suarez (33 de ani). Raul de Tomas joacă acum la Espanyol, marea rivală a Barcelonei, în liga secundă spaniolă.

Barcelona l-a lăsat pe Luis Suarez să plece la Atletico Madrid, o rivală din LaLiga, şi vrea să acopere acum plecarea sa prin aducerea lui Raul de Tomas, un fotbalist crescut la Real Madrid. Deportes Cuatro scrie că şefii catalani testează apele pentru transferul său, pentru a vedea dacă-l pot lua de la Espanyol, echipă unde joacă în prezent, în liga a doua din campionatul Spaniei.

Cum ţintele principale, Memphis Depay şi Lautaro Martinez, sunt greu de atins în acest moment, cu o săptămână înainte de închiderea perioadei de transferuri, Barcelona ia serios în calcul să-l transfere pe Raul de Tomas. După plecarea lui Luis Suarez, Barcelona îi are ca soluţii pentru centrul atacului pe Antonio Griezmann şi Martin Braithwaite.

Raul de Tomas are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro în contractul cu Espanyol, formaţie care l-a cumpărat în ianuarie 2020 de la Benfica în schimbul a 22,5 milioane de euro. De Tomas a semnat cu Espanyol până în 2026.

Afla mai multe despre: raul de tomastransferbarcelona 

viewscnt
Articole similare