Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Becali s-a gândit să RENUNŢE la Cupă, dar s-a temut de o depunctare în campionat: "Ce se întâmplă dacă nu ne prezentăm!?"

INCREDIBIL | Becali s-a gândit să RENUNŢE la Cupă, dar s-a temut de o depunctare în campionat: "Ce se întâmplă dacă nu ne prezentăm!?"

Cupa României

Comentarii

Hermannstadt - FSCB, miercuri, de la 18:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Speriată de valul de frig care a lovit România în aceste zile, FCSB a încercat să amâne meciul din sferturile Cupei României, însă s-a lovit de refuzul FRF.

Patronul Gigi Becali a dezvăluit că a luat în calcul inclusiv să nu-şi trimită echipa la Sibiu şi să piardă meciul cu 3-0, dar a renunţat la idee, speriat de posibilitatea ca echipa sa să fie depunctată în Liga 1.

"L-am întrebat pe Argăseală ce se întâmplă dacă nu mergem la meci şi pierdem cu 3-0. Mi-a zis că riscăm să avem probleme, să se spună că desconsiderăm competiţia. În plus, Burleanu e duşmănos şi controlează comisiile de la FRF. Poate ne depuncta, la răutatea pe care o are. Am vrut să mergem cu copiii.



Am zis să se ducă să joace. Ştiu că joacă titularii. Dică a decis să joace cu oamenii de bază, că avem timp de refacere până la meciul din Liga 1.

Le-am zis să nu riscăm să jucăm dacă e vreme urâtă. Nu ştiu exact dacă vor juca. Să hotărască atunci!
", a declarat Gigi Becali, citat de Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: becalifcsbliga1cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare