Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Buffon va semna un nou contract de jucător, la 42 de ani. Un alt veteran semnează cu Juventus

INCREDIBIL | Buffon va semna un nou contract de jucător, la 42 de ani. Un alt veteran semnează cu Juventus

Juventus

Comentarii

Juventus s-a înţeles cu trei jucători pentru prelungirea contractelor. Toţi trei sunt trecuţi de 30 de ani, iar unul dintre ei este nimeni altul decât Gianluigi Buffon, anunţă Corriere di Torino.

Contractele lui Buffon, Matuidi şi Chiellini expiră pe 30 iunie, dar toţi trei şi-au dat acordul de a mai continua un sezon la Juventus. 

Chiellini a pierdut o bună perioadă din acest sezon fiind accidentat, iar stagiunea următoare va fi ultima pentru el. Căpitanul lui Juventus vrea să se retragă la 37 de ani şi să o facă după Campionatul European. Buffon, la 42 de ani, nu are de gând să se oprească acum. După o carieră plină de succes, visul lui rămâne în continuare câştigarea unui trofeu UEFA Champions League. 

În cazul lui Blaise Matuidi, el avea încă din 2017, atunci când a venit de la PSG, opţiunea de prelungire a contractului pe încă un an. În fapt, francezul chiar a confirmat prelungirea în urmă cu doar câteva săptămâni: "Sunt fericit să rămân pentru încă un an, nu am avut niciun dubiu pentru că am simţit încrederea din partea clubului, iar familia mea se simte foarte bine aici", a spus mijlocaşul. 

Afla mai multe despre: buffonchiellinimatuidijuventus 

viewscnt
Articole similare