Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Cât costă acum Erling Haaland după începutul fantastic la Borussia Dortmund: clauza care poate arunca în aer perioada de transferuri

Incredibil! Cât costă acum Erling Haaland după începutul fantastic la Borussia Dortmund: clauza care poate arunca în aer perioada de transferuri

Bundesliga

Comentarii

Erling Haaland (19 ani) este noua senzaţie din fotbal, iar atacantul norvegian ar putea pleca de la Borussia Dortmund în perioada de transferuri din iarna următoare.

Bild a descoperit noua clauză a lui Haaland, care, odată achitată, l-ar elibera pe norvegian de actualul club. Jurnaliştii germani susţin că noua clauză este de 75 de milioane de euro, după ce Borussia Dortmund a reuşit să bată palma cu RB Salzburg în privinţa clauzei de 20 de milioane de euro, în această iarnă.

Clauza de cumpărare intră în vigoare începând cu sfârşitul perioadei de transferuri din vară. 

Conform sursei citate, impresarul Mino Raiola şi tatăl lui Haaland şi-ar fi dorit o clauză în valoare de 50 de milioane de euro. Totuşi, cei doi au cedat insistenţelor conducerii lui Borussia Dortmund. 

Suma de 75 de milioane de euro nu ar fi o problemă pentru cluburile importante ale Europei, mai ales pentru un fotbalist care a început a cărui început în Bundesliga e incredibil. Atacantul de 19 ani a marcat cinci goluri, în doar 57 de minute, iar de fiecare dată a fost rezervă în cele două meciuri din campionat. 

Erling Haaland, ofertat de mai multe cluburi înainte de transferul la Borussia Dortmund

Erling Haaland a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024 cu Borussia Dortmund: “Deşi a avut numeroase oferte de la unele dintre cele mai mari cluburi din Europa, Erling Haaland a decis că opţiunea cea mai bună pentru cariera sa este să vină şi să se alăture proiectului de  la BVB. Insistenţa noastră a dat roade”, a declarat Hans-Joachim Watzke, CEO al Borussiei Dortmund.

Haaland a fost transferat la Borussia Dortmund de la Salzburg, după ce formaţia germană i-a achitat clauza de reziliere a contractului, în valoare de 20 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: erling haalanderling haaland clauza de cumparareborussia dortmundtransfer erling haaland 

viewscnt
Articole similare