Experiențe împreună.
You are here:

INCREDIBIL | Câte persoane a invitat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Ce gest a făcut omul de afaceri faţă de un cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea

INCREDIBIL | Câte persoane a invitat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Ce gest a făcut omul de afaceri faţă de un cuplu care închiriase formaţia pe care el o doreagalerie foto

Diverse

Gigi Becali se pregăteşte să devină în toamnă socru mic şi s-a apucat să facă deja investiţii. Patronul FCSB a plătit 20.000 de euro unui cuplu care închiriase deja formaţia pe care el o dorea neapărat la nunta fiicei sale. La evenimentul familiei Becali sunt aşteptaţi aproximativ 700 de invitaţi.

În toamnă, va fi sărbătoare mare în familia Becali. Teodora, fiica cea mare a patronului FCSB, se căsătoreşte. Mire este Teodor Mihai Mincu, în vârstă de 28 de ani, cu care Teodora are o relaţie de mai mulţi ani. Acesta provine dintr-o familie înstărită şi pare a fi pe placul lui Gigi Becali: ”Are peste 1,85 metri înălţime, exact aşa cum îmi place mie”. :)

Nunta va avea loc în Bucureşti şi va fi un eveniment de avergură. Nu mai puţin de 700 de invitaţi vor fi prezenţi la petrecere: ”E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine”, a pus Gigi Becali.Interesant este că Gigi Becali s-a văzut nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească pe care patronul FCSB a ţinut neapărat să o aibă la nuntă, însă fusese antamată pentru acea dată de un alt cuplu. Patronul FCSB a insistat şi a scos 20.000 de euro, pe care i-a înmânat cuplului în cauză, pentru a-şi reconsidera opţiunile.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta