Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Câţi bani câştigă Ronaldo din postările pe Instagram. Messi este abia pe locul 3 în acest clasament

INCREDIBIL | Câţi bani câştigă Ronaldo din postările pe Instagram. Messi este abia pe locul 3 în acest clasament

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo este o adevărată maşină de făcut bani. Postările portughezului pe Instagram sunt cele mai bine plătite din lume, cu până la 750.000 de dolar pentru o singură fotografie în care promovează un brand.

Starul lui Juventus are o priză incredibilă la publicul din toată lumea. Numai pe Instagram, Ronaldo are 133 de fani, un număr incredibil pentru un sportiv. Popularitatea sa a fost demonstrată şi în momentul în care a semnat cu Juventus Torino. În primele 24 de ore de la oficializarea transferului, Juventus a vândut online 520.000 de tricouri cu numele lui Ronaldo, în condiţiile în care anul trecut a vândut în total în jur de 800.000 de tricouri.

Este motivul pentru care marile branduri plătesc bani mulţi pentru a-şi asocia imaginea cu Ronaldo. Pentru o simplă postare pe contul său de Instagram, în care face reclamă la un brand, Cristiano Ronaldo primeşte până la 750.000 de dolari. Este cel mai bine plătit din acest punct de vedere.

Pe locul 2 în acest clasament este Neymar - cu 600.000 de dolari pe postare, iar Messi este abia pe locul 3 - cu 500.000 de dolari pe postare.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoinstagrampostaripublicitate 

viewscnt
Articole similare