Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Ce i-a spus arbitrul Andrei Chivulete unui jucător de la Dinamo, după ce a dictat penalty pentru CFR Cluj

INCREDIBIL | Ce i-a spus arbitrul Andrei Chivulete unui jucător de la Dinamo, după ce a dictat penalty pentru CFR Cluj

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 în faţa lui Dinamo dintr-un penalty controversat. Ioan Filip dezvăluit că arbitrul Andrei Chivulete nici măcar n-a ştiut cine a fost autorul faultului.

În minutul 80, la un duel în careu, Andrei Chivulete a dictat lovitură de la 11 metri. Pe reluări se observă cum Cestor cade după ce un jucător al lui Dinamo l-ar fi lovit cu piciorul în cap. Însă Ioan Filip spune că lovitura de la 11 metri a fost mult prea uşor acordată şi nici măcar arbitrul n-a fost foarte sigur de fază.

Mijlocaşul lui Dinamo susţine că arbitrul n-a putut să-i indice autorul faultului şi că a dictat penalty deoarece ”a auzit ceva”:

”A fost o fază fixă, am încercat să luăm mingea a doua, ştiu că am ridicat un picior, dar nu cred că l-am atins, nu am simţit. El a strigat, domnul arbitru a zis că a dat în minge şi a auzit ceva. L-am întrebat cine a faultat şi a zis că nu ştie. A mai lăsat şi faza vreo 3 secunde după care s-a întors să dea penalty. E păcat că am muncit, am venit atâţia kilometri şi suporterii şi din păcate am luat un gol din penalty”, a declarat Ioan Filip.

Faza la care Andrei Chivulete a dictat penalty pentru CFR Cluj.

Afla mai multe despre: ioan filip 

viewscnt
Articole similare