Experiențe împreună.
You are here:

Incredibil! Ce s-a ales de Bogdan Vintilă după ce Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB. O nouă umilinţă: ce loc de muncă are acum

Incredibil! Ce s-a ales de Bogdan Vintilă după ce Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB. O nouă umilinţă: ce loc de muncă are acum

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a luat noi decizii radicale la FCSB, după ce a pierdut un nou titlu în Liga 1. Meciurile de după reluarea fotbalului au fost un dezastru pentru FCSB, care nu a reuşit să câştige în campionat, iar finanţatorul FCSB a găsit vinovatul. Bogdan Argeş Vintilă a plătit cu postul, iar Gigi Becali i-a găsi un nou rol.

FCSB trece prin schimbări atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul băncii. Gigi Becali s-a despărţit deja de mai mulţi fotbalişti, dar şi de Bogdan Argeş Vintilă, care nu va mai fi antrenorul principal al primei echipe. În locul său vor veni Toni Petrea şi Thomas Neubert, văzuţi ca salvatorii noului sezon. Alături le va fi Mihai Pintilii, care e apreciat de vestiar, dar care nu a putut fi instalat principal: "Pintilii va fi antrenor secund până face şcoala, eu ce să îi fac? Dacă avea licenţa, îl puneam pe el (n.r. - principal)", a anunţat omul de afaceri.  

Bogdan Vintilă rămâne la FCSB! Gigi Becali l-a umilit în conferinţa de presă

După o primă parte de sezon în care Gigi Becali nu a avut dubii că Bogdan Vintilă este antrenorul perfect la FCSB, lucrurile au început să scârţâie. Înfrângerea cu CFR Cluj, de la începutul anului, au adus primele critici din partea lui Gigi Becali, iar parcursul din ultimele meciuri ale Ligii 1 au însemnat picătura care a umplut paharul. 

Omul despre care Gigi Becali declara că va rămâne pe viaţă la FCSB a fost debarcat de pe banca tehnică a primei echipe. Totuşi, finanţatorul vicecampioanei României şi-a respectat promisiunea şi a anunţat ce se va întâmpla cu Bogdan Vintilă. 

Fostul antrenor al lui Dennis Man sau Florinel Coman va fi pus antrenor la echipa secundă. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, care nici măcar nu a discutat cu antrenorul, ci i-a ordonat. În cadrul ultimei conferinţe de presă, omul de afaceri a făcut câteva declaraţii greu de digerat pentru Bogdan Vintilă: 

Vintilă va fi antrenorul echipei a doua. N-am discutat cu el, dar aşa e ordinul! O să-l execute. Credeţi că nu o să-l execute? Dar, dacă vrea să plece, îl las. Ce, îl leg cu lanţul? El a vorbit cu duhovnicul şi i-a spus «Faci ce spune Becali». Asta înseamnă ascultare, nu ştiţi voi, a declarat Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

Efectul FCSB! Sergiu Buş a recunoscut cum a fost convins de Gigi Becali să semneze: "Nu mi-e frică de critici, pentru că o critică bună face cât două facultăţi"

Bogdan Vintilă, noul antrenor de la FCSB 2

Antrenorul a fost aduc la FCSB cu mare fast, iar Gigi Becali a fost încântat, întrucât Bogdan Vintilă a lucrat cu Gică Hagi la Viitorul şi s-a aşteptat să imite stilul de joc al "Regelui". În mai puţin de un an, Bogdan Vintilă a fost retrogradat la echipa secundă a FCSB, unde va antrena jucători precum: Theodor Bota, Paul Szecui sau Cristian Andrei. 

De asemenea, Bogdan Vintilă va da derby-ul cu CFR Cluj sau U Craiova, pentru titlul din Liga 1, pe meciurile cu Înainte Modelu, Viitorul Ianca, CS Făurei sau ACS Recolta Gheorghe Doja. FCSB 2 a încheiat sezonul din Liga 3, seria 2, pe locul 14, cu 10 puncte acumulate după 16 partide. 

Gigi Becali l-a contrat pe Duckadam la conferinţa de presă: "Îl acuz de minciună! A fost invitat în toate deplasările"

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma