Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL ce se întâmplă la CSM Bucureşti. Jucătoarele sunt neplătite de luni de zile şi au boicotat meciul de la Buzău

INCREDIBIL ce se întâmplă la CSM Bucureşti. Jucătoarele sunt neplătite de luni de zile şi au boicotat meciul de la Buzău

Handbal

Comentarii

Victoria handbalistelor de la Buzău, 29-21, în faţa CSM-ului este una dintre cele mai mari surprize din acest sezon al Ligii Florilor. Dincolo de acest rezultat dezastruos pentru "tigroaice", care şi-au luat gândul de la titlu, conform surselor telekomsport.ro, această înfrângere nu este întâmplătoare, având în vedere problemele din lotul CSM-ului.

Din iarna acestui an, între anumite jucătoare ale CSM-ului şi actuala conducere a clubului există o tensiune uriaşă, având în vedere că handbalistele nu sunt cu salariile la zi.

"Fetele sunt total nemulţumite. Dar situaţia lor nu s-a rezolvat nici până acum" , a explicat sursa telekomsport.ro. Mai mult, înainte de meciul de la Buzău, handbalistele CSM-ului i-ar fi ameninţat pe oficialii clubului că vor preda armele în partida de sâmbătă.

Iar înfrângerea suferită în faţa unei echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării n-a făcut altceva decât să confirme tensiunile care există în acest moment în lotul CSM-ului.

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbal 

viewscnt
Articole similare