Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Clubul din Liga 1 care vrea să-l transfere pe titularul neplăcut de Gigi Becali. Mutare marca FCSB

Incredibil! Clubul din Liga 1 care vrea să-l transfere pe titularul neplăcut de Gigi Becali. Mutare marca FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, e nemulţumit de un transfer pe care l-a realizat în iarnă. Dacă afaceristul va dori să scape de titularul care nu-i mai este pe plac, are deja un club interesat să-l transfere.

Gigi Becali, dezamăgit de Malcom Edjouma

Malcom Edjouma a ajuns la FCSB de câteva luni, dar Gigi Becali şi-a dat seama că nu este potrivit în sistemul de joc pe care-l foloseşte Toni Petrea. Deşi a fost adus pentru a-i lua faţa lui Şut pe postul de mijlocaş central, afaceristul a realizat că tot vechiul său component din lot este potrivit pe acel post. 

După FCSB - FC Argeş 4-0, Gigi Becali a tras o nouă concluzie despre Malcom Edjouma. 

”Edjouma nu este ce mi-am dorit, nici închizător. E fotbalist bun, dar joacă doar contra echipelor mici. Suntem expuşi cu el acolo. Eu le-am spus, la mine n-are voie să ajungă mingea deloc în careu. N-are voie să treacă mingea de linia careului. El a fost forţat inter, pentru că e periculos cu el închizător”, a declarat Gigi Becali pentru Pro Arena

Deşi n-a comentat declaraţiile lui Gigi Becali, jucătorul venit de la FC Botoşani şi-a anunţat, recent, planurile profesionale. 

"Întotdeauna vreau să câştig, nu mă interesează să am un meci bun, să marchez un gol sau o pasă de gol, toate calităţile mele contează pentru jocul colectiv. Nu-mi place să pierd aşa că nu voi fi fericit cu asta.

Rămân concentrat pentru că acest an calendaristic va fi unul foarte important pentru mine. Rămân concentrat şi îmi continui dezvoltarea în clubul meu, apoi vom vedea mai târziu”, a spus Edjouma pentru revista CFOOT

Edjouma, înapoi la FC Botoşani? Valeriu Iftime îl aşteaptă

Istoria s-ar putea repeta între FCSB şi FC Botoşani. După ce Denis Haruţ a fost împrumutat la FC Botoşani în vară, pentru a-şi reveni după ce a dezamăgit la FCSB, în vară ar putea reveni şi Malcom Edjouma. 

„Pe Edjouma îl aştept, văd că e gata, acolo e ruginit. Sper să vină la mine, abia îl aştept. Nu vedeţi Haruţ cum joacă? I-a găsit Marius un post, îl face mijlocaş la închidere. E bun, inteligent, dar fiecare are calitatea lui, trebuie jucate pe calitatea fotbaliştilor aduşi", a declarat Valeriu Iftime, la Pro Arena, în urmă cu o săptămână. 

De altfel, Gigi Becali s-ar putea despărţi uşor de mijlocaşul francez, în condiţiile în care a plătit doar câteva sute de mii de euro pentru el. De altfel, FC Botoşani ar putea lua în calcul varianta unui împrumut. 

Afla mai multe despre: gigi becalimalcom edjoumafcsbfc botosani 

viewscnt
Articole similare