Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Coşmarul continuă pentru Eden Hazard. Belgianul s-a accidentat din nou şi va rata şi partida cu Şahtior Doneţk din Liga Campionilor

Incredibil! Coşmarul continuă pentru Eden Hazard. Belgianul s-a accidentat din nou şi va rata şi partida cu Şahtior Doneţk din Liga Campionilor

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard va rata partida din Liga Campionilor dintre Şahtior şi Real Madrid.

Belgianul Eden Hazard trăieşte un adevărat coşmar de când a ajuns la Real Madrid. Cel care la un moment dat era considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii, s-a accidentat foarte des de când a ajuns în Capitala Spaniei, accidentări care i-au împiedicat acomodarea la echipa la care mărturisea că a visat din totdeauna să joace.

Fotbalistul pe care Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro a fost înlocuit în semifinalele Nations League cu Franţa, iar la revenirea la Madrid s-a constatat că accidentarea este mai serioasă decât s-a crezut iniţial.

Astfel, belgianul nu va juca în partida cu Şahtior în aşteptarea unui verdict clar, urmând a afla exact cât va trebui să stea departe de gazon în următoarele zile. Din primele informaţii, belgianul ar urma să lipsească maxim două săptămâni.

Eden Hazard a ratat 58 de meciuri de când a semnat cu Real Madrid

Pentru Hazard, din 2019 până în prezent, experienţa Real Madrid a fost încărcată de perioade de indisponibilitate.

În sezonul 2019/2020, Hazard s-a accidentat de cinci ori, iar în sezonul 2020/2021 de încă 6 ori. În acest sezon, Hazard adună deja a doua accidentare. La începutul stagiunii el a lipsit din cazua unor probleme musculare, care l-au ţinut depare de gazon mai bine de o lună.

În total, de când a semnat cu Real Madrid, Eden Hazard a ratat 58 de meciuri!

 

 

Afla mai multe despre: eden hazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare