Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Cu câte echipe a negociat Haaland înaintea transferului la Dortmund: "Toată lumea vorbeşte despre United, dar atâtea cluburi au fost"

Incredibil! Cu câte echipe a negociat Haaland înaintea transferului la Dortmund: "Toată lumea vorbeşte despre United, dar atâtea cluburi au fost"

Borussia Dortmund

Comentarii

Mino Raiola, impresarul noului atacant al Borussiei Dortmund, Erling Braut Haaland, a dezvăluit că norvegianul a refuzat 12 cluburi pentru a semna cu formaţia germană.

"Toată lumea vorbeşte despre Manchester United, dar au fost 12 cluburi interesate de el.

Am avut discuţii serioase cu toată lumea. În cele din urmă, decizia finală îi aparţine jucătorului. Nu înţeleg de ce în Anglia se face atâta tam-tam pe seama faptului că el a ales Borussia Dortmund. E un jucător tânăr şi are tot timpul pentru a merge în Premier League în cariera sa şi sperăm că va veni acea vreme.

Nu a simţit că este momentul potrivit pentru a merge în Premier League. Borussia Dortmund e un club fantastic şi cred că este cea mai bună alegere pentru dezvoltarea lui. E dificil pentru un tânăr să se impună în Premier League. Nu este singurul tânăr jucător care nu se duce în Premier League", a declarat Raiola.

Erling Haaland a semnat cu Borussia Dortmund

Clubul Borussia Dortmund a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe jucătorul în vârstă de 19 ani Erling Haaland, acesta semnând un contract valabil până la 30 iunie 2024.

“Deşi a avut numeroase oferte de la unele dintre cele mai mari cluburi din Europa, Erling Haaland a decis că opţiunea cea mai bună pentru cariera sa este să vină şi să se alăture proiectului de  la BVB. Insistenţa noastră a dat roade”, a declarat Hans-Joachim Watzke, CEO al Borussiei Dortmund.

Jucătorul norvegian se va alătura noii sale echipe la 3 ianuarie. Haaland a fost transferat la Borussia Dortmund de la Salzburg, după ce formaţia germană i-a achitat clauza de reziliere a contractului, în valoare de 20 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare