Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL: cum îşi bate joc România de campionii ei! Singurul român care a cucerit o medalie de aur la FOTE a ajuns zugrav în Budapesta!

INCREDIBIL: cum îşi bate joc România de campionii ei! Singurul român care a cucerit o medalie de aur la FOTE a ajuns zugrav în Budapesta! galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Patinatorul Emil Imre e singurul medaliat român în istoria de 26 ani a Festivalului Olimpic al Tineretului European! Acesta a câştigat în 2013, la Braşov, medalia de aur pe distanţa de 1.000 de metri la short-track şi argintul în proba de 500 de metri.

Fără să primească ajutor financiar de la statul român a decis să plece din România şi să muncească. "M-am angajat la Budapesta. Ce puteam să fac dacă eu nu aveam nici un ban? M-am angajat la o firmă care se ocupa cu crearea de filme şi videoclipuri. Am cărat cabluri şi am întins lumini! Acolo munceam şi câte 16 ore pe zi. Ca să fac bani am lucrat şi în construcţii, zidărie! Am trecut printr-o perioadă foarte grea, dar nu puteam să renunţ, trebuia să fac bani, să trăiesc, să mă întreţin. Construiam pereţii la camere, mă ocupam de tencuială şi de vopsit!", spune Emil, 22 de ani, pentru GSP.

Acum lucrează la un club din Budapesta, dar şi la lotul olimpic al Ungariei. "Am câte două antrenamente pe zi timp de şase zile pe săptămână la MTK Budapesta. Am un salariu bun, câştig bani şi muncesc mult. Fac ceea ce-mi place! Lucrez şi cu echipa olimpică a Ungariei ca tehnician. Îmi place mult ceea ce fac pentru că patinajul a fost viaţa mea", dezvăluie acesta.

Afla mai multe despre: emil imre 

viewscnt
Articole similare