Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | De teama coronavirusului, câţiva fani ai Rapidului ar fi bruscat un asiatic, l-ar fi scuipat şi apoi l-ar fi dat jos din metrou

INCREDIBIL | De teama coronavirusului, câţiva fani ai Rapidului ar fi bruscat un asiatic, l-ar fi scuipat şi apoi l-ar fi dat jos din metrou

Liga 2

Comentarii

Fanii Rapidului ar fi bruscat, scuipat şi apoi dat jos din metrou un tânăr asiatic, de teama coronavirusului.

Isteria provocată de coronavirus naşte şi situaţii revoltătoare. În drumul spre stadionul din Voluntari, unde Rapid urma să joace cu Turris, mai mulţi fani giuleşteni au bruscat un bărbat asiatic şi apoi l-au coborât din metrou, la staţia Aurel Vlaicu. Gestul ultraşilor a fost provocat de isteria care în ultimele zile a pus stăpânire pe România, din cauza coronavirusului.

”L-au bruscat, l-au împins, iar unii l-au şi scuipat înainte să-l dea jos din metrou. Era un tânăr cu origini asiatice, care a fost dat afară din metrou la staţia Aurel Vlaicu”, a spus, pentru a1.ro, unul dintre martorii la scenele incredibile de la metroul bucureştean.

Primele cazuri de coronavirus au fost depistate în decembrie 2019, în China şi anchetatorii au venit cu ipoteza că acesta ar fi fost transmis prin intermediul animalelor vândute în piaţa de fructe de mare din Wuhan. Între timp, virusul a ajuns şi în Europa şi Italia a ajuns a patra ţară cu cele mai multe cazuri de îmbolnăviri.



Comunitatea mare de români prezentă în Italia, cât şi numărul însemnat de conaţionali care în această perioadă revin în ţară au produs în România o stare de panică. Mai mult de 2.000 de persoane sunt ţinute sub observaţie, dar, din fericire, până acum nu s-a confirmat niciun caz la noi în ţară.

 

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare