Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | După Franţa, încă o echipă naţională îl refuză pe Karim Benzema: ”Sunt mai mult decât fericit cu atacanţii pe care îi am la dispoziţie”

INCREDIBIL | După Franţa, încă o echipă naţională îl refuză pe Karim Benzema: ”Sunt mai mult decât fericit cu atacanţii pe care îi am la dispoziţie”
Comentarii

Karim Benzema nu este binevenit nici la naţionala Algeriei, după ce la echipa Franţei n-a mai fost convocat din anul 2015.

Karim Benzema, unul dintre cei mai titraţi jucători în activitate, n-a mai fost chemat din 2015 la naţionala Franţei. Totul s-a rupt după ce atacantul lui Real Madrid a fost implicat într-un scandal sexual cu minore.  Noel Le Graet, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, a reconfirmat că Benzema nu va mai fi vreodată luat în calcul pentru meciurile naţionalei Franţei.

”Karim Benzema este un jucător foarte bun, nu i-am pus niciodată calităţile la îndoială. El arată la Real Madrid că este unul dintre cei mai buni jucători pe postul său. Dar aventura lui în echipa Franţei s-a încheiat”, a declarat Le Graet la postul RMC.   

”Noel, credeam că nu te amesteci în deciziile selecţionerului. Să ştii că doar eu voi pune capăt carierei mele internaţionale. Dacă tu crezi că sunt termina, lasă-mă să joc pentru o ţară pentru care sunt eligibil şi vom vedea”, a fost răspunsul lui Benzema pentru preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal.



Având în vedere originile sale, Benzema ar putea fi eligibil pentru naţionala Algeriei. Însă nici aici nu este dorit. Djamel Belmadi, selecţionerul Algeriei, a fost întrebat despre această variantă şi a refuzat cu diplomaţie: ”Am jucători precum (Bagdad) Bounedjah, Islam (Slimani), (Andy) Delort (Hillal) şi Soudani. Sunt mai mult decât fericit cu atacanţii pe care-i am la dispoziţie”.

Afla mai multe despre: karim benzema 

viewscnt
Articole similare