Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Echipa care a cheltuit 120 de milioane de euro în vară tocmai a retrogradat! Ce jucători de top se pregătesc de Liga a II-a!

INCREDIBIL | Echipa care a cheltuit 120 de milioane de euro în vară tocmai a retrogradat! Ce jucători de top se pregătesc de Liga a II-a!

Premier League

Comentarii

Fulham este a doua echipă retrogradată matematic din Premier League în acest sezon, după ce a fost învinsă de Watford, scor 1-4.

Londonezii se pregătesc să revină în Championship după un singur sezon, la capătul unei campanii dezastruoase, în ciuda faptului că a fost echipa nou-promovată care a cheltuit cel mai mult pe transferuri în acest sezon.

Nu mai puţin de 120 de milioane de euro au plătit cei de la Fulham pentru jucători noi în sezonul 2018-2019, numai pentru a retrograda matematic cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Jean Michael Seri a fost transferul-record al londonezilor în acest sezon, mijlocaşul fiind adus de la Nice pentru 30 de milioane de euro, iar pe această listă se mai înscriu Andre Zambo Anguissa (Marseiile - 25 milioane de euro), Aleksandar Mitrovic (Newcastle - 20,2 milioane euro), Alfie Mawson (Swansea - 17 milioane de euro), Joe Bryan (Bristol - 7 milioane de euro) sau Fabri (Beşiktaş - 6 milioane de euro).



Pe lângă jucătorii cumpăraţi, Fulham i-a mai adus sub formă de împrumut pe Ryan Babel , Andre Schurrle (foto - in tricoul naţionalei Germaniei) sau Lazar Markovic.

Afla mai multe despre: ryan babelfulhamretrogradare 

viewscnt
Articole similare