Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Efectul Cristiano Ronaldo la Torino! Juventus câştigă pe toate părţile: ce s-a întâmplat în primele 110 zile după realizarea transferului

INCREDIBIL | Efectul Cristiano Ronaldo la Torino! Juventus câştigă pe toate părţile: ce s-a întâmplat în primele 110 zile după realizarea transferului
Comentarii

Cristiano Ronaldo a făcut obiectul celui mai important transfer al verii lui 2018, prin mutarea de la Real Madrid la Juventus, iar clubul torinez din Serie A se poate felicita deja pentru achiziţie.

Dincolo de plusul adus de portughez din punct de vedere sportiv, Juventus a câştigat şi în ceea ce priveşte contractele de publicitate sau baza de fani, aflată într-o continuă creştere.

Dacă anumite aspecte sunt greu de cuantificat, un calcul extrem de simplu a fost realizat după ce s-au împlinit 110 zile de la realizarea mutării.

Juventus a câştigat nu mai puţin de 100.000 de urmăritori pe zi pe conturile oficiale deţinute pe reţelele de socializare. Astfel, de la mijlocul lunii iulie şi până acum, torinezii au câştigat 11.000.000 de urmăritori pe Twitter, Instagram, Facebook şi Youtube.

  • Astăzi, Cristiano Ronaldo poate fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1, de la 22:00, în confruntarea Juventus - Manchester United.

LIVE VIDEO | Juventus - Manchester United, de la 22:00, Telekom Sport 1 - disponibil cu pachetul Telekom Sport + (detalii)

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus,  

viewscnt
Articole similare