Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Fanii lui Rangers l-au ales pe Ianis Hagi în locul căpitanului echipei: cererea făcută către Steven Gerrard

Incredibil! Fanii lui Rangers l-au ales pe Ianis Hagi în locul căpitanului echipei: cererea făcută către Steven Gerrard

Stranieri

Comentarii

Fanii lui Rangers sunt la fel de activi în mediul online ca pe Ibrox Stadium, iar o parte dintre suporteri a avut o cerere către club, după ce l-a văzut în acţiune în trei meciuri pe Ianis Hagi.

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers

Conform footballtransfertavern.com, o parte dintre fanii lui Rangers îşi doreşte ca Ianis Hagi să fie ales principalul executant al loviturilor de pedeapsă pe care echipa lui Steven Gerrard le obţine. 

Iar cererea suporterilor are acoperire. Rangers a ratat cinci penalty-uri din nouă în acest sezon. Mai mult, căpitanul James Tavernier a fost cel care a executat cinci lovituri de pedeapsă şi a ratat trei dintre acestea.

Surprinzător, dar Ianis Hagi este favorit în acest moment în faţa lui James Tavernier, în viziunea fanilor. 88% dintre fani l-au ales pe fotbalistul român, în timp ce 12% sunt de partea căpitanului. 

Contractul lui Hagi junior cu Genk expiră în 2024, belgienii plătind patru milioane de euro în schimbul acestuia, în vara lui 2019.

Dacă va avea evoluţii apreciate la noua echipă, scoţienii au şi varianta unui transfer definitiv, pentru suma de 5 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi rangersrangersjames taverniercapitan rangers 

viewscnt
Articole similare