Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | FC U Craiova nu va mai juca ultima etapă din play-off-ul Ligii a 4-a. Adversarii ar fi nevoiţi să plece la miting. Reacţia primarului din Podari

INCREDIBIL | FC U Craiova nu va mai juca ultima etapă din play-off-ul Ligii a 4-a. Adversarii ar fi nevoiţi să plece la miting. Reacţia primarului din Podari

Diverse

Comentarii

FC U Craiova nu va mai juca ultima etapă din play-off-ul Ligii a 4-a deoarece adversara, Jiul Podari, făcut o cerere la AJF Dolj prin care a susţinut că este în imposibilitatea de a organiza partida. Jurnaliştii locali susţin că jucătorii au fost anunţaţi că trebuie să meargă la mitingul PSD, însă primarul din Podari susţine că nu este adevărat.

O situaţie incredibilă în judeţul Dolj. FC U Craiova ar fi trebuit să dispute cu Jiul Podari ultima etapă din play-off-ul Ligii a 4-a, dar meciul nu se va mai juca. Pe site-ul mitingcujapca.ro a fost postată o informaţie conform căreia motivul ţine de mitingul pe care PSD îl va organiza în această sâmbătă. Jucătorii ar fi fost anunţaţi de primar că prostestul este mai important decât meciul de fotbal, astfel că trebuie să meargă la Bucureşti.

Marcel Iancu, preşedintele FC U Craiova, i-a anunţat deja pe suporteri că meciul cu Jiul Podari va fi câştigat la masa verde:

”Echipa Jiul Podari a introdus astăzi (ieri) la AJF Dolj o cerere prin care arată că este în imposibilitatea să organizeze partidă de acasă dintre Jiul Podari şi FC U Craiova, motiv pentru care meciul se va câştiga la masa verde. Cu această ocazie anunţăm suporterii noştrii că următoarea partidă va fi la Cornesti pe 16 iunie la orele 18.00, meciul ţur din barajul de promovare în Liga a 3-a. Am rugămintea, nu numai eu, ci şi clubul şi echipa, să ne însoţiţi în număr cât mai mare la Corneşti, pentru a reuşi şi a tranşa calificarea în Liga a 3-a încă din meciul tur”, a scris pe Facebook Marcel Iancu, preşedintele clubului FC U Craiova.



Gheorghiţă Constantin, primarul din Podari, neagă însă că i-ar fi obligat pe jucători să meargă la mitingul PSD. Edilul susţine că motivul este altul, faptul că, în sezonul regulat, galeria Craiovei a produs mai multe pagube:

”Puteţi să vedeţi mâine, când se pleacă la miting, că nu va pleca niciun fotbalist. Sunt nişte sclerozaţi. Nu există aşa ceva, antrenorul şi primarul nu au mers la jucători. Numai prostii! Asta-i opoziţia nenorocită de la noi. Un lucru neadevărat, necinstit! Primarul şi antrenorul n-au avut nicio treabă. N-o sa mearga niciun jucător la miting. Noi am mai jucat cu Universitatea, iar galeria lor, când a venit ultima dată, ne-a distrus gardul, au distrus tot, tot, tot! Au rupt în picioare şi gardul! Ce să facem, să ne judecăm cu ei? Cum să mai joci cu ei? Nici nu ne mai interesa acest meci, nu vedeţi cât de răi sunt?", a explicat Gheorghiţă Constantin pentru Ziare.com.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititeluliga 4jiul podari 

viewscnt
Articole similare