Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Florin Tănase, ridiculizat de un coleg: "Ai fost puşcărie! Gata, ciocu' mic". Ce i-a reproşat căpitanului de la FCSB

Incredibil! Florin Tănase, ridiculizat de un coleg: "Ai fost puşcărie! Gata, ciocu' mic". Ce i-a reproşat căpitanului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Fostul fotbalist important de la FCSB, Bănel Nicoliţă, a oferit un interviu pentru Telekom Sport, în care a explicat, printre altele, că îl critică pe Florin Tănase, atunci când joacă slab. Actualul jucător de la FCSB nu e deloc menajat de patronul-jucător de la CS Făurei.

Bănel Nicoliţă nu-l iartă pe Florin Tănase după prestaţii slabe la FCSB

Bănel Nicoliţă rămâne un personaj în fotbalul românesc. Fostul fotbalist de la FCSB a devenit patron-jucător la CS Făurei, echipa din oraşul natal, şi a vorbit despre dificultăţile întâlnite. 

În cel mai recent interviu acordat pentru Telekom Sport, Nicoliţă a dezvăluit că a fost ofertat de o echipă din Liga 1, care i-a propus un contract de 4.000 de euro lunar, şi a criticat actuala generaţie de fotbalişti de la FCSB. 

Printre cei certaţi de Bănel Nicoliţă se numără şi Florin Tănase, căpitanul de la FCSB. Fostul fotbalist al echipei finanţate de Gigi Becali a recunoscut că-l sună după ce joacă slab şi, în aceeaşi măsură, îl laudă când are evoluţii strălucite: 

"Anumiţi jucători de acolo mi-au fost colegi la Viitorul, cum e Tănase. Când nu joacă bine, îl cert. Când joacă prost, îl sun şi îi spun că <<Ai fost puşcărie azi! Gata, ciocu' mic>>. Dar aţi văzut cât de mult aleargă şi e un jucător determinant echipei, Steaua (n.r. - FCSB) a câştigat multe meciuri datorită lui şi lui Coman. Coman zic că e numărul 1. (n.r. - E cel mai valoros?) Părerea mea!", a declarat fostul jucător de la FCSB pentru Telekom Sport, despre colegul de la Viitorul. 

Apoi, Bănel a fost întrebat de ce consideră că Florinel Coman e cel mai bun fotbalist de la FCSB: "Agresivitatea! Îmi place că unu la unu, nu cedează niciodată. Pierde de 10 ori, de 10 ori o ia. Are personalitate foarte puternică. A început să alerge, când a venit la Steaua (n.r. - FCSB) nu prea făcea faza de apărare. Acum a început să o facă alături de noul antrenor", a mai spus Nicoliţă. 

Bănel Nicoliţă a făcut parte din generaţia UEFAntastică a FCSB, când a ajuns cu roş-albaştrii până în semifinalele Cupei UEFA şi jucat în grupele Ligii Campionilor. Real Madrid, Olympique Lyon şi Dinamo Kiev au fost adversarele FCSB în grupa din UCL.

Ofertă din Liga 1 pentru Bănel Nicoliţă, la 35 de ani. Clubul i-a pus pe masă un contract de 4.000 de euro fostului jucător de la FCSB

Afla mai multe despre: florin tanasebanel nicolitafcsbgigi becaliflorin tanase fcsb 

viewscnt
Articole similare