Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Fostul vicepreşedinte al LPF, arestat după ce le-ar fi dat unor studenţi subiectele de licenţă

INCREDIBIL | Fostul vicepreşedinte al LPF, arestat după ce le-ar fi dat unor studenţi subiectele de licenţă

Diverse

Comentarii

Preşedintele Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti, Iosif Urs, a fost reţinut de procurorii de la sectorul 2, pentru infracţiuni care au legături cu serviciul. Alături de el, au mai fost reţinute ale două persoane, cadre universitare. Iosif Urs a fost vicepreşedinte LPF şi şef al Comisiei Juridice din cadrul Ligii.

Iosif Urs este acuzat că a dat unor studenţi subiectele de licenţă. Potrivit ziare.com, proba scrisă la examenele de licenţă a avut în perioada 25-26 iunie şi mai mulţi studenţi ar fi beneficiat de ajutorul său. Urs este “cercetător ştiinţific de onoare al Academiei Române”, potrivit CV-ului publicat pe site-ul universităţii.

Iosif Urs este din 2016 preşedintele Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti. În perioada 2012-2016 a fost preşedintele Consiliului de Administraţie al Universităţii, iar în 2006-2012 a fost rectorul Titu Maiorescu.

Este profesor la Departamentul de Drept privat al universităţii pe care o conduce şi conducător de doctorat în domeniul Drept. Concret, este titular la disciplinele Drept civil. Drepturile reale. Drept civil. Teoria generală a obligaţiilor.



Şi-a obţinut diploma de doctor în 1977, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, unde a absolvit şi Facultatea de Drept, în 1968.
 

Afla mai multe despre: iosif urs 

viewscnt
Articole similare