Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! Fotbalistul adus de Piţurcă la Craiova şi-a pierdut cumpătul şi a făcut ”prăpăd” pe bancă: ”Vom rezolva intern problema!”

INCREDIBIL! Fotbalistul adus de Piţurcă la Craiova şi-a pierdut cumpătul şi a făcut ”prăpăd” pe bancă: ”Vom rezolva intern problema!”

Fotbal

Comentarii

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova, mijlocaşul bosniac Goran Zakaric, a fost protagonistul unui gest golănesc, vineri, în ultima etapă de campionat din ţara sa natală, în derby-ul FK Sarajevo - Borac Banja Luka.

Goran Zakaric a fost titular, vineri, pentru Borac Banja Luka, în derby-ul Bosniei-Herţegovina cu FK Sarajevo.

Folosit mijlocaş de bandă, Zakaric a fost schimbat din motive tactice, în minutul 50, la scorul de 2-1 pentru Sarajevo, pentru că unul dintre colegii lui fusese eliminat. Acesta a părăsit terenul negru de furie, a trântit totul în jurul său, a aruncat lucruri şi s-a certat cu toţi cei de pe banca de rezerve, începând cu antrenorul Vlado Jagodic, fiind cu greu potolit de colegi.

Goran Zakaric are un început de sezon bun la Banja Luka, cu 2 goluri şi 3 pase de gol în primele 7 runde, iar faptul că a fost schimbat în minutul 50 l-a făcut să se simtă neapreciat. Cu toate acestea, comportamentul său nu este în niciun fel scuzabil.

"Jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că sunt obligat să iau anumite decizii. M-am gândit să îl schimb pe Lukic, dar am fi pierdut înălţime, aşa că am decis să îl schimb pe Zakaric. Asta e. Vom rezolva intern problema. Îl înţelege pe Zakaric, dar şi el trebuie să înţeleagă că este decizia mea", a declarat Jagodic, după meciul cu Sarajevo.

La începutul sezonului trecut, Victor Piţurcă reuşea să îl aducă în Bănie pe internaţionalul bosniac Goran Zakaric, care se refăcea după o accidentare. Odată refăcut fizic, fotbalistul a ajuns să fie aruncat în teren de fostul selecţioner, convins că acesta îi va răsplăti pe deplin încrederea. Din păcate pentru întreaga suflare olteană, acesta a adunat 635 de minute fără marcheze vreun gol, oferind un singur assist.

Înainte de a ajunge la Banja Luka, Zakaric a fost foarte aproape de a semna cu Tobol Kostanay, din campionatul Kazahstanului, însă pandemia l-a făcut să se răzgândească.

Goran Zakaric a fost adus de Victor Piţurcă şi a fost considerat un transfer important

Cotat la 1,25 milioane de euro în momentul transferului, Goran Zakaric a fost un transfer de la care au existat mari aşteptări.

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a venit la insistenţele lui Victor Piţurcă, cel care l-a remarcat: ”Este un jucător valoros, de care avem nevoie”, l-a caracterizat fostul selecţioner. De altfel, l-a lăudat şi după ce Zakaric a debutat cu CFR Cluj: ”Zakaric nu a jucat trei luni, e primul lui joc oficial. În general, sunt mulţumit, dar altul e potenţialul lui”, a spus atunci Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare