Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Fotbalistul care şi-a tatuat chipul lui Kante pe spate după ce a pierdut un pariu: "Pariez des, dar ăsta a fost cel mai nebun!"

INCREDIBIL | Fotbalistul care şi-a tatuat chipul lui Kante pe spate după ce a pierdut un pariu: "Pariez des, dar ăsta a fost cel mai nebun!"galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Fotbalistul francez Alain Bulteel a cunoscut celebritatea după ce a acceptat să-şi tatueze pe spate chipul mijlocaşului N'Golo Kante, proasăpt campion mondial cu selecţionata Cocoşului Galic.

Acesta pariase cu prietenii săi că-şi va face tatuajul dacă Franţa va deveni campioană mondială şi s-a ţinut de cuvânt, după ce elevii lui Deschamps au învins Croaţia în finala CM 2018.

În vârstă de 21 de ani, Bulteel joacă în diviziile regionale din Franţa, însă numele său a deventi cunoscut peste noapte după ce mai multe publicaţii importante au publicat imagini cu tatuajul făcut de fotbalistul celor de la US Niederbronn.



A petrecut aproape 4 ore în salonul de tatuaje, iar la final a plecat cu chipul micuţului mijlocaş de la Chelsea, desemnat cel mai bun jucător din Premier League în urmă cu un an.



"Pariez des cu amicii mei, dar acesta a fost de departe cel mai nebun... Atunci când pariezi şi pierzi, trebuie să te ţii de cuvânt.

L-am ales pe Kante datorită zâmbetului lui, a modestiei şi timidităţii. Este un tatuaj pe care îl voi păstra toată viaţa
", a povestit Alain Bulteel, citat de The Sun.


 

Afla mai multe despre: kantetatuajn'golo kantefotbalist francez 

viewscnt
Articole similare