Experiențe împreună.
You are here:

INCREDIBIL | Fotbalistul care şi-a ucis nevasta, a tranşat-o şi a dat-o la câini revine pe teren! Cu ce echipă s-a înţeles

INCREDIBIL | Fotbalistul care şi-a ucis nevasta, a tranşat-o şi a dat-o la câini revine pe teren! Cu ce echipă s-a înţeles
Comentarii

Portarul brazilian Bruno Fernandes, fostul căpitan al echipei Flamengo şi condamnat la peste 20 de ani de închisoare pentru asasinarea fostei sale logodnice, a primit o ofertă de la un club din divizia regională a statului Minas Gerais, conform preşedintelui grupării Pocos de Caldas FC, citat de agenţia spaniolă EFE.

Fotbalistul, în vârstă de 34 de ani, a beneficiat de o decizie judiciară adoptată în luna iulie şi care îi permite să efectueze pedeapsa într-un regim semi-deschis după uciderea fostei sale logodnice Eliza Samudio în 2010.

Preşedintele clubului Pocos de Caldas FC, Paulo Cesar da Silva, a afirmat pentru site-ul de informaţii Globoesporte că Bruno este noul jucător al echipei, adăugând totodată că angajamentul nu a fost semnat încă.

Conform clubului, jucătorul va avea nevoie de o autorizaţie din partea justiţiei pentru ca el să poată fi transferat în localitatea Pocos de Caldas.

Portarul, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat în 2010 şi condamnat în 2013 pentru asasinarea modelului Eliza Samudio, cu care avea un copil.

viewscnt
Articole similare
Cum s-au cunoscut Simona Halep și Toni Iuruc. Dezvăluiri de senzație despre începutul...