Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! Gigi Becali a refuzat transferul unui internaţional român cotat la 6 milioane de euro. Motivul este ULUITOR

INCREDIBIL! Gigi Becali a refuzat transferul unui internaţional român cotat la 6 milioane de euro. Motivul este ULUITORgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB putea să-l aibă acum în lot pe Alexandru Mitriţă, starul pe care Craiova l-a vândut la New York City FC pentru 8 milioane de euro. Gigi Becali a ales un alt jucător

Alexandru Mitriţă putea să joace pentru FCSB. A făcut-o de fapt, printr-o conjunctură în Youth League, dar patronul Gigi Becali a decis că mijlocaşul nu merită atunci, atenţia sa. La fel ca şi Bogdan Vătăjelu, Mitriţă a fost împrumutat de FCSB de la Viitorul pentru a reprezenta gruparea roş-albastră în Youth League, versiunea pentru juniori a Champions League. S-a întâmplat în 2013-2014, dar Mitriţă,deşi a evoluat bine pentru echipa lui Becali a fost trimis înapoi la Hagi, la Ovidiu.

Gigi Becali putea să-l cumpere pe Mitriţă cu 200 de mii de euro. FCSB l-a ratat pentru că l-a preferat pe Târnovan!

Culmea, patronul FCSB-ului a păstrat atunci unul dintre cei 5 jucători împrumutaţi de la Academie. Este vorba despre Târnovan, fobalist care pare că în prezent, a spus adio fotbalului. Alexandru a jucat ultima dată pentru FC Hermannstadt. Vorba vine a jucat, pentru că a bifat doar câteva minute în 2018. Între timp a fost pus pe "liber" şi de sibieni.

Trimis înapoi la Viitorul, Mitriţă a devenit titular în formula lui Hagi, a prins un transfer la Pescara cu 500.000 de euro. A fost apoi cumpărat de Universitatea Craiova, care l-a vândut pentru 8 milioane de euro la New York City FC din Major League Soccer. Becali ar fi trebuit să plătească pentru el în 2014 doar 200 de mii de euro.

Într-o intervenţie la TV, patronul roş-albaştrilor mărturisea pe vremea când Mitriţă era încă la Craiova că:  "Dacă Rotaru (n.r patronul Craiovei) îl dă pe Mitriţă cu trei milioane de euro, îl iau! Are clauză de cinci milioane de euro, dar, dacă vrea Rotaru, îi dau trei milioane”. Era dispus să-şi plătească eroarea cu un preţ de 10 ori mai mare, la patru ani distanţă. 

6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mitriţă în prezent
În perioada FCSB era cotat la 100 de mii de euro
8 milioane de euro a plătit NY FC pentru serviciile sale
8 goluri şi 3 pase decisive are Mitriţă în Major League Soccer

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

Afla mai multe despre: gigi becalimitriţă 

viewscnt
Articole similare