Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! Jucătorii lui Dinamo au aflat ultimii că au au un nou antrenor! Nistor: "Vedem la meci cine stă pe bancă..."

INCREDIBIL! Jucătorii lui Dinamo au aflat ultimii că au au un nou antrenor! Nistor: "Vedem la meci cine stă pe bancă..."

Superliga

Comentarii

Stiuaţie tragi-comică la Dinamo, unde schimbările dese de antrenori au reuşit să-i ia prin surprindere inclusiv pe jucătorii echipei roş-albe.

Ionuţ Negoiţă a bătut palma târziu în noapte cu Mircea Rednic, care ar urma să-i ia locul lui Claudiu Niculescu, după ce fostul atacant a condus gruparea roş-albă mai puţin de trei săptămâni, perioadă în care Dinamo a disputat trei meciuri oficiale: unul în Cupă (victorie cu Brăila) şi două în campionat (remiză cu Sepsi şi înfrângere la Botoşani).

Rednic va fi prezentat oficial luni, însă informaţia nu a ajuns şi la jucători, care au fost luaţi prin surprindere de veste. A recunoscut-o chiar căpitanul Dan Nistor, care spera să afle mai multe cu ocazia amicalului de astăzi cu Dobroeşti (Liga a IV-a). Niculescu a fost la partidă, dar nu a stat pe banca de rezerve, ci a urmărit-o dintr-o clădire din apropiere.

"Habar nu am ce să vă zic, pe noi nu ne-a anunţat nimeni nimic. Vom vedea la meciul de azi cine va fi pe bancă", a reacţionat mijlocaşul Dan Nistor pentru Telekom.
 

Afla mai multe despre: nistordinamorednicantrenor 

viewscnt
Articole similare