Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! Manchester United, ofertă ASTRONOMICĂ pentru adversarul de vineri al ”tricolorilor mici”

INCREDIBIL! Manchester United, ofertă ASTRONOMICĂ pentru adversarul de vineri al ”tricolorilor mici”

Manchester United

Comentarii

Are doar 21 de ani şi un singur sezon în Premier League. Dar Mancheste United este dispusă la o adevărată NEBUNIE pentru a-l transfera.

Adversarul tricolorilor mici de vineri, Aaron Wan Bissaka este unul dintre protagoniştii perioadei de mercato din Premier League.

Lateralul de la Crystal Palace este vânat de forţele campionatului britanic, dar Manchester United pare cel mai aproape de transferul său. Gruparea de pe Old Trafford a oferit iniţial 50 de milioane de euro pentru achiziţionarea sa, dar Palace şi-a permis să refuze o astfel de ofertă. Acum, United ar fi revenit cu o ofertă de 62 de milioane de euro, scrie The Independent.

Sunt şanse bune ca această ofertă să fie acceptată de gruparea londoneză. Wan Bissaka este dorit şi de Tottenham, Arsenal sau Manchester City. Fundaşul dreapta din naţionala Under 21 a Angliei are 39 de meciuri în sezonul recent încheiat şi 4 pase decisive. A fost unul dintre cei mai constanţi jucători ai lui Palace pe parcursul stagiunii câştigate în final de City.

  • 35 de milioane de euro este cota lui Wan Bissaka
  • 3.473 de minute a bifat în sezonul trecut
  • selecţii în naţionala de tineret are fundaşul dreapta englez

Afla mai multe despre: aaron wan bissaka 

viewscnt
Articole similare