Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Messi pleacă de la Barcelona şi primeşte 500 de milioane de euro la noua echipă. Toate detaliile

INCREDIBIL | Messi pleacă de la Barcelona şi primeşte 500 de milioane de euro la noua echipă. Toate detaliile galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Imposibilul se produce. Lionel Messi pleacă de la Barcelona şi este pregătit pentru o nouă aventură după o carieră întreagă petrecută la clubul catalan. Echipa favorită să îl transfere pe Messi este Manchester City.

Chiar dacă în acest moment există o problemă cu modul în care Messi va pleca de la Barcelona, fotbalistul vrea să plece liber, în timp ce clubul încă se agaţă de clauza de reziliere de 700 de milioane de euro, Manchester City a pregătit un contract colosal pentru superstarul argentinian. 

Reputatul jurnalist Tancredi Palmeri a ''detonat bomba'' în legătură cu noul al lui Messi. Argentinianul ar urma să încaseze 500 de milioane de euro net în cinci ani la Manchester City. 

Lionel Messi ar urma să încaseze un salariu anual de 50 de milioane de euro şi după trei ani în care va juca la Manchester City, va face schimbarea la New York City FC, moment în care ar primi un bonus de 250 de milioane de euro.

Leo Messi nu s-a prezentat la testul pentru COVID-19 şi a trimis un comunicat în care anunţă că nu mai e jucătorul Barcelonei!

Informaţie de ultim moment în "telenovela Messi". Argentinianul vrea să plece de la FC Barcelona, cu un an de contract rămas din inţelegerea semnată în 2017, şi se pare că o poate face, totuşi, gratis. Presa din Spania a aflat totul.

Leo Messi era programat pentru testul de COVID-19 la ora 10:15, la club, însă argentinianul nu s-a prezentat. Potrivit jurnalistului brazilian Marcelo Bechler, cel care a anunţat că Messi vrea să plece de la FC Barcelona şi că nu se va prezenta la testul PCR, argentinianul a trimsi un comunicat către club în care informează că nu mai este jucătorul Barcelonei.

Messi se bazează pe clauza de reziliere unilaterală a contractului, pe care şi-a trecut-o în înţelegerea semnată cu Barcelona în 2017. Deşi s-a spus că aceasta a expirat în iunie, se pare că, datorită prelungirii sezonului din cauza COVID-19, aceasta este încă valabilă şi Messi a activat-o.

Afla mai multe despre: messimanchester city 

viewscnt
Articole similare