Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! "Mi l-au propus, dar am refuzat! Acum regret!" Jucătorul căruia Becali i-a spus "NU" fără să stea pe gânduri. Cât valorează acum

INCREDIBIL! "Mi l-au propus, dar am refuzat! Acum regret!" Jucătorul căruia Becali i-a spus "NU" fără să stea pe gânduri. Cât valorează acumgalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB a trecut de Craiova, scor 2-0, în deplasare, dar Gigi Becali vorbeşte la superlativ despre mijlocaşii centrali ai oltenilor, Alexandru Mateiu şi Alexandru Cicâldău.

Gigi Becali spune că avut şansa să-l cumpere pe Cicâldău înainte ca acesta să semneze cu gruparea olteană pentru 1 milion de euro şi că acum regretă că l-a refuzat pe acesta.

Cicâldău a ajuns la Craiova la începutul acestui sezon, iar în acel moment impresarul jucătorului l-a propus pe acesta la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a refuzat din start, dezamăgit fiind de faptul că ultimii jucători aduşi de la Viitorul nu confirmaseră.

Acum, Becali regretă decizia luată în vara trecută.

"Îmi pare rău că nu l-am luat. Înainte să-l ia Craiova, impresarul m-a întrebat. Gigi, te interesează Cicâldău? Şi am zis nu. Ştii de ce am refuzat? Pentru că nu confirmaseră nici Floriel Coman, nici Nedelcu. Acum îmi pare rău. E foarte bun la mijloc. Un jucător aşa vreau şi eu, tânăr, dar cu maturitate", a declarat, la ProX, Gigi Becali.

3,5 milioane de euro valorează în acest moment  Alexandru Cicâldău, conform TransferMarkt.

Afla mai multe despre: becalitransfercicaldau,  

viewscnt
Articole similare