Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Mirel Rădoi a dezvăluit ce salariu îi dă Răzvan Burleanu la naţionala de tineret: "Ţi-a fost mărit după Euro 2019?"

INCREDIBIL | Mirel Rădoi a dezvăluit ce salariu îi dă Răzvan Burleanu la naţionala de tineret: "Ţi-a fost mărit după Euro 2019?"

FRF

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Mirel Rădoi (38 de ani), a mărturisit că nu i-a fost mărit salariul după performanţa obţinută la Euro 2019 şi a vorbit deschis despre suma pe care o încasează lunar.

Selecţionerul de la tineret a recunoscut că primeşte sub de 5.000 de euro lunar din partea Federaţiei Române de Fotbal, ceea ce înseamnă că Rădoi câştigă mai puţin decât o bună parte din jucătorii săi. De pildă, la FCSB, cel mai mic salariu este de 10.000 de euro.

"(n.r. - dacă i-a fost mărit salariul) Nu, dar nu aveam în contract aşa ceva. La echipele naţionale a fost această idee adusă în discuţie. Şi spun sincer că nu am fost de acord. La o echipă de club se poate, la o echipă naţională, nu. Să zicem că acceptăm că un antrenor de la echipa naţională realizează o performanţă şi îi mărim salariul. Peste doi ani are o nouă calificare. Dacă nu se califică, ce facem? Îi tăiem din salariu?

La echipa mare sunt lucrurile diferit. Noi, din punct de vedere financiar, la o calificare la Campionatul European, aducem 300.000 de euro. Echipa mare, la un Campionat European, aduce nouă milioane milioane", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Gigi Becali îi dă 10.000 de euro lui Andrei Vlad la FCSB

Prin comparaţie, Andrei Vlad, care a fost al treilea portar în lotul României la Euro 2019, primeşte nu mai puţin de 10.000 de euro lunar la FCSB, în timp ce Dennis Man şi Florinel Coman câştigă în jur de 15.000 de euro fiecare.

Naţionala under 21 a României a ajuns până în semifinale la Campionatul European, după ce a câştigat grupa C (4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia, 0-0 cu Franţa). În penultimul act al competiţiei, tricolorii au fost învinşi cu 4-2 de Germania.

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare