Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Mourinho încasează 65.000 de euro pe meci la noul job. Motivul pentru care portughezul nu are voie să vorbească despre United

INCREDIBIL | Mourinho încasează 65.000 de euro pe meci la noul job. Motivul pentru care portughezul nu are voie să vorbească despre United

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho s-a angajat ca analist TV la beIN Sports după despărţirea de Manchester United, iar cotidianul The Times dezvăluie detaliile financiare ale înţelegerii semnate de portughez.

Acesta va încasa 65.000 de euro pentru fiecare meci pe care îl va analiza şi îşi va începe treaba cu o partidă din Cupa Asiei: Arabia Saudită - Qatar. Apoi, Mourinho va comenta partida Arsenal - Chelsea, din Premier League.

United i-a cumpărat tăcerea

Sursa citată notează însă că Mourinho nu va putea comenta absolut nimic despre fostul său club, Manchester United, şi despre modul în care s-a produs despărţirea de echipa de pe Old Trafford. Motivul? Oficialii clubului din Manchester au introdus o clauză de confidenţialitate în contractul prin care Mourinho a fost îndepărtat şi prin care acesta a încasat despăgubiri aproape 20 de milioane de euro.



Conform The Times, "United i-a transmis clar din momentul în care s-a făcut anunţul că va apărea la beIN Sports că se aşteaptă să respecte înţelegerea şi că avocaţii clubului vor urmări transmisiunile pentru a se asigura că acest lucru se întâmplă".

În cazul în care Mourinho nu respectă înţelegerea, acesta ar putea pierde despăgubirile achitate de club.

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester unitedbein sportscontract 

viewscnt
Articole similare