Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Newcastle, contract de 22 de milioane de euro pentru un fotbalist mediocru. Alegere ciudată a şeicilor

Incredibil! Newcastle, contract de 22 de milioane de euro pentru un fotbalist mediocru. Alegere ciudată a şeicilor

Premier League

Comentarii

Şeicii de la Newcastle şi-au ales prima ţintă pe piaţa transferurilor. Jesse Lingard (28 de ani), fotbalistul lui Manchester United, e omul căruia cel mai bogat club din lume e gata să-i ofere un salariu impresionant pentru a semna pe St. James's Park. Newcastle pregăteşte o perioadă de transferuri de iarnă incendiară pentru a ieşi din situaţia grea din clasament.

Incredibil! Newcastle, contract de 22 de milioane de euro pentru un fotbalist mediocru. Alegere ciudată a şeicilor

După ce a intrat pe mâna noilor patroni, şeicii care conduc cel mai bogat fond de investiţii din Arabia Saudită, Newcastle e gata să înceapă reconstrucţia lotului pentru a ieşi din situaţia grea din clasament. Antrenorul Eddie Howe le-a transmis patronilor arabi prima ţintă pe piaţa de transferuri, care nu e un nume mare.

Este vorba despre Jesse Lingard, fotbalistul lui Manchester United. Potrivit The Times, şeicii de la Newcastle sunt gata să-l plătească regeşte pe Lingard, cu un salariu uriaş. Patronii ar fi gata să-i ofere lui Lingard un salariu de 100.000 de lire pe săptămână şi un contract pe patru ani. Ceea ce ar înseamna că Lingard ar urma să încaseze 5,6 milioane de euro anual, adică peste 22 de milioane de euro în cei patru ani de contract.

Alegerea şefilor de la Newcastle este destul de ciudată, având în vedere că Lingard nu e un jucător de anvergură nici măcar la Manchester United. Odată cu sosirea noilor patroni, Newcastle a devenit cel mai bogat club din lume, fapt care i-ar permite să transfere pe oricine doreşte, însă se pare că Jesse Lingard e primul nume de pe lista de transferuri.

După 15 partide disputate în Premier League, Newcaslte se află pe locul 19, penultimul în clasament, cu doar 10 puncte.

Jesse Lingard a strâns doar 178 de minute la Manchester United în acest sezon, în 11 meciuri din toate competiţiile, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol

  • 22 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jesse Lingard în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: newcastlejesse lingardtransfercontract 

viewscnt
Articole similare