Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! O fostă cerşetoare din România a ajuns triplă campioană europeană

Incredibil! O fostă cerşetoare din România a ajuns triplă campioană europeană

Alte sporturi

Comentarii

Sportiva Monica Csengeri (25 de ani) a cucerit trei medalii de aur, sâmbătă, în limitele cat. 49 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Moscova.

În afara Monicăi Csengheri, din lotul României mai fac parte Bianca Daniela Dumitrescu, Adriana Cosmina Pană (45 kg), Mihaela Valentina Cambei, (49 kg), Andreea Cotruţa (55 kg), Loredana Elena Toma (64 kg), Raluca Andreea Olaru (71 kg) – la feminin şi Marian Cristian Luca (55 kg), Ionadi Valentin Iancu (55 kg) – la masculin.

Monica Csengeri are o poveste cu totul aparte! În urmă cu câţiva ani, Csengheri cerşea pe străzile din Bistriţa, fiind foarte săracă. Iar într-o zi, antrenor Adrian Chivu a dus-o la o sală de sport din Bistriţa de unde a început totul. Acolo Monica şi-a descoperit pasiunea.

Csengheri mai are în palmares un titlu european de juniori în 2016, iar un an mai târziu a devenit dublă vicecampioană europeană de seniori. În 2018 a fost suspendată un an şi jumătate pentru doping cu efedrină.

România participă cu 9 sportivi, 7 la feminin şi 2 la masculin, la Campionatele Europene de la Moscova, în perioada 3-11 aprilie, obiectivul stabilit de Federaţia Română de Haltere fiind câştigarea a trei medalii.

Afla mai multe despre: monica csengericampionatele europene de haltere 

viewscnt
Articole similare