Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Omul pentru care Becali oferea 5 mil € e liber de contract! Trebuia să fie cel mai scump jucător din istoria Ligii 1

INCREDIBIL | Omul pentru care Becali oferea 5 mil € e liber de contract! Trebuia să fie cel mai scump jucător din istoria Ligii 1

Superliga

Comentarii

Fabien Camus reprezintă e fără îndoială unul din cele mai mari regrete ale fanilor FCSB. În urmă cu mai bine de un deceniu, mijlocaşul ofensiv ajuns acum la 33 de ani devenise ţinta principală a roş-albaştrilor, iar Becali a fost pe punctul să-l transforme în cel mai scump jucător cumpărat vreodată de un club din România.

Format la Marseille, Camus a fost remarcat de Cosmin Olăroiu şi Mihai Stoica la Charleroi, într-o echipă din care mai făcea parte şi Cyril Thereau, atacant care a ajuns atunci la Steaua, fiind vândut ulterior la Anderlecht pentru aproape 3 milioane de euro.

Camus era însă vedeta lui Charleroi şi, la 21 de ani, era văzut drept un jucător cu mare potenţial. Becali a oferit la acea dată aproximativ 5 milioane de euro, detaliu confirmat inclusiv de jucător. Belgienii au fost de acord, însă nu şi mijlocaşul, care era convins că viitorul îi rezervă un drum mult mai luminos în fotbal.

Nu a fost însă aşa, iar acum Camus se poate mândri cu un singur trofeu, cucerit în 2011, când juca la Genk (campion al Belgiei).

"Conducerea Stelei mi-a făcut o ofertă enormă. Am vorbit la Bucureşti cu patronul, preşedintele şi managerul Stelei. Totuşi, trebuie sa ma mai gandesc. Un rol important în decizia mea va fi şi că pot juca în Champions League", declara Camus în 2007.

E liber de contract!
Astăzi, Camus are 33 de ani şi e liber de contract după ce s-a despărţit de KV Mechelen, formaţie care a retrogradat în a doua liga a Belgiei.
 

Afla mai multe despre: becalicharleroicamustransfersteauafcsb 

viewscnt
Articole similare