Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Omul pentru care Becali oferea cinci milioane de euro a fost arestat în Belgia. Ce acuzaţii i se aduc

Incredibil! Omul pentru care Becali oferea cinci milioane de euro a fost arestat în Belgia. Ce acuzaţii i se aducgalerie foto

Special

Comentarii

Un judecător de instrucţie din Tongres a emis un mandat de arestare pe numele fotbalistului Fabien Camus (foto, în dreapta), iar jucătorul a fost inculpat, miercuri dimineaţă, pentru constituire de grup infracţional şi spălare de bani, în cazul de corupţie din fotbalul belgian, relatează Le Soir.

Potrivit Het Laatste Nieuws, jucătorul este în prezent încarcerat în închisoarea din Lantin.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a jucat în a doua parte a sezonului trecut pentru Mechelen. Anterior, Camus a evoluat la Marseille, Charleroi, Genk, Troyes, Evian şi Antwerp. El este liber de contract.

A fost dorit de Becali

Format la Marseille, Camus a fost remarcat de Cosmin Olăroiu şi Mihai Stoica la Charleroi, într-o echipă din care mai făcea parte şi Cyril Thereau, atacant care a ajuns atunci la Steaua, fiind vândut ulterior la Anderlecht pentru aproape 3 milioane de euro.



Camus era însă vedeta lui Charleroi şi, la 21 de ani, era văzut drept un jucător cu mare potenţial. Becali a oferit la acea dată aproximativ 5 milioane de euro, detaliu confirmat inclusiv de jucător. Belgienii au fost de acord, însă nu şi mijlocaşul, care era convins că viitorul îi rezervă un drum mult mai luminos în fotbal.


 

Afla mai multe despre: camusarestatbelgia,  

viewscnt
Articole similare