Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Persoane rămase neidentificate au încercat să intre în apartamentul Mădălinei Ghenea. Şocul pe care l-a avut fosta iubită a lui Marco Borriello

INCREDIBIL | Persoane rămase neidentificate au încercat să intre în apartamentul Mădălinei Ghenea. Şocul pe care l-a avut fosta iubită a lui Marco Borriello galerie foto

Diverse

Comentarii

Mădălina Ghenea trăieşte un adevărat coşmar în această perioadă, după ce persoane necunoscute i-au forţat uşa de la intrarea în apartament. De asemenea, românca a primit ameninţări pe reţelele de socializare şi bănuieşte că este vorba despre o singură persoană, care şi-a făcut mai multe conturi false.

Mădălina Ghenea şi-a făcut un nume în Italia şi este una dintre cele mai apreciate femei de acolo. Însă această celebritatea i-a adus şi momente mai puţin plăcute. Tânăra în vârstă de 33 de ani s-a confruntat în ultima perioadă cu ameninţări pe reţelele de socializare, însă actele de hărţuire nu s-au oprit aici.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Persoane necunoscute au încercat să-i spargă apartamentul Mădălinei Ghenea

Recent, Mădălina Ghenea a depus o plângere la poliţie, în care a reclamat faptul că a fost ameninţată pe reţelele de socializare. Mai mult, de pe aceleaşi conturi au fost contactaţi cunoscuţii, prietenii, colaboratorii şi chiar angajatorii actriţei. Aceştia au primit mesaje în care imaginea Mădălinei Ghenea era denigrată.

Încă nu se ştie cine se află în spatele acestor mesaje, dar românca în vârstă de 33 de ani suspectează că ar fi, de fapt, o singură persoană, care şi-a făcut mai multe conturi false.

Însă Mădălina Ghenea a început să-şi facă griji pentru siguranţa sa după ce a descoperit că persoane necunoscute i-au forţat încuietoarea de la uşa apartamentului, scriu cei de la ilsussidiario.net. Şi mai ciudat este că persoanele în cauza n-au sustras nimic din apartament.

Cu ce echipă din România ţine Mădălina Ghenea

Bună prietenă cu mai mulţi fotbalişti din Italia, printre care Nicolo Zaniolo şi Marco Borriello - care i-a fost şi iubit - Mădălina Ghenea primeşte multă atenţie şi din partea publicaţiilor de sport. Într-un interviu recent pentru Corriere dello Sport, frumoasa actriţă a dezvăluit cu ce echipă din România ţine.

Născută în Slatina, ea susţine că s-a apropiat de Universitatea Craiova, deoarece tatăl său este mare fan al echipei din Bănie.

”Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu aşa am crescut, cu Universitatea Craiova, şi, când eram mică, umblam prin casă cu fularul echipei”, a declarat Mădălina Ghenea pentru Corriere dello Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: madalina ghenea 

viewscnt
Articole similare