Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Prezentatoarea tragerii la sorţi a Campionatului Mondial din 2018 a iscat un scandal uriaş în Iran. La ce măsuri s-a ajuns

INCREDIBIL | Prezentatoarea tragerii la sorţi a Campionatului Mondial din 2018 a iscat un scandal uriaş în Iran. La ce măsuri s-a ajunsgalerie foto
Comentarii

Televiziunea iraniană a cenzurat ceremonia tragerii la sorţi pentru Cupa Mondială din Rusia deoarece ţinuta prezentatoarei Maria Komandnaya a fost considerată era prea sexy, informează agenţia Belga.

Microbiştii din Iran nu au putut urmări până la final tragerea la sorţi, deoarece Maria Komandnaya, care îl asista pe Gary Lineker, era îmbrăcată într-o ţinută considerată prea sexy.

Televiziunea de stat iraniană IRIB a întrerupt transmia şi a difuzat un interviu cu fostul fotbalist portughez Luis Figo. Telespectatorii iranieni nu au aflat decât mai târziu că Iranul este în grupa B, alături de Portugalia, Spania şi Maroc.

Şi în urmă cu patru ani, Iranul a cenzurat imaginile de la tragerea la sorţi, din cauza ţinutei modelului Fernanda Lima.

În urma tragerii la sorţi, Iran face parte din grupa B, alături de Portugalia, Spania şi Maroc.

Afla mai multe despre: komandnayacampionatul mondialluis figolinekerfernanda lima 

viewscnt
Articole similare