Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Primarul din Liverpool a denunţat la poliţie transferul lui Barkley la Chelsea. Ce acuză oficialul

INCREDIBIL | Primarul din Liverpool a denunţat la poliţie transferul lui Barkley la Chelsea. Ce acuză oficialul

Premier League

Comentarii

Primarul oraşului Liverpool, Joe Anderson, fan declarat al lui Everton, cere oficialilor din fotbalul englez, dar şi Poliţiei să intervină în cazul transferului mijlocaşului Ross Barkley de la echipa sa favorită la campioana en-titre, Chelsea, în schimbul sumei de doar 15 milioane de lire sterline.

Anderson a scris o scrisoare deschisă în care îşi exprimă semnele de întrebare cu privire la mutarea realizată între cele două cluburi, precizând că oficialităţile trebuie să descopere dacă a avut loc vreo "fraudă" în cazul acestei tranzacţii.

Primarul Anderson consideră inacceptabil faptul că cele două cluburi se înţeleseseră în vară pentru transferul lui Barkley în schimbul sumei de 35 de milioane de lire, numai pentru ca mutarea să pice în ultima clipă şi să se realizeze în această iarnă pentru doar 15 milioane de lire sterline.

Politicianul ia în calcul o scădere deliberată a preţului mijlocaşului, de pe urma căreia ar fi avut de câştigat agentul jucătorului şi clubul Chelsea.



Iată cele mai importante pasaje din scrisoarea adresată şefului FA, Greg Clarke, şi directorului executiv al Premier League, Richard Scudamore.

"Vă scriu în calitate de suporter de o viaţă al lui Everton şi a unei persoane ce are un interes în viitorul acestui sport. Problema în cauză este recentul transfer al lui Ross Barkley de la Everton la Chelsea.

S-a anunţat şi a fost confirmat de către domnul Farhad Moshiri, director al Everton FC, într-un interviu de pe 31 august, că s-a ajuns la o înţelegere cu Chelsea pentru suma de 35 de mililoane de lire.

Suma a fost considerată de mulţi, printre care mă număr şi eu, o afacere bună şi se baza pe faptul că mai are doar un an de contract.

Totuşi, cu mai puţin de o oră înainte de expirarea perioadei de transferuri, s-a aflat că Ross Barkley a refuzat oferta primită [...].

La câteva ore după deschiderea perioadei de transferuri din ianuarie Chelsea a făcut o ofertă de 15 milioane de lire, cu 20 de milioane mai puţin decât ceea ce propuneau în urmă cu patru luni - o scădere de mai mult de un milion de lire pe săptămână. În cel mai bun caz, asta reprezintă o afacere foarte proastă făcută de Everton. În cel mai rău, poate fi văzută drept o tentativă deliberată de a trage în jos valoarea jucătorului pe piaţa transferurilor, astfel încât să aibă de beneficiat jucătorul, agentul său sau clubul cumpărător. [...]

Sunt atât de îngrijorat de circumstanţele în care s-a realizat acest transfer încât cer reprezentanţilor autorizaţi ai poliţiei să analizeze dacă a avut loc un caz de fraudă în această situaţie
", a scris Joe Anderson, primarul oraşului Liverpool.

Afla mai multe despre: liverpoolchelseabarkleytransfer 

viewscnt
Articole similare