Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Prin ce au trecut cei de la CFR în Luxemburg: ”Au pornit căldura în vestiar ca iarna!” Mureşan a făcut plângere la UEFA

INCREDIBIL | Prin ce au trecut cei de la CFR în Luxemburg: ”Au pornit căldura în vestiar ca iarna!” Mureşan a făcut plângere la UEFA

UEFA Europa League

Comentarii

Tensiunile dintre CFR Cluj şi Dudelange sunt la un nivel ridicat. Iuliu Mureşan spune că este jignitor că luxemburghezii au venit cu bucătarul lor, de teamă să nu facă toxinfecţie alimentară. Preşedintele lui CFR Cluj a povestit şi modul revolător în care campioana României a fost tratată în Luxemburg. CFR Cluj - Dudelange este transmis în direct de Telekom Sport 1, joi, de la 20:00.

De teamă să nu fie intoxicaţi, cei de la Dudelange au decis să vină la Cluj cu propriul bucătar, care va folosi propriile ustensile. Este un gest despre care Iuliu Mureşan spune că este jignitor. Preşedintele lui CFR Cluj a dezvăluit şi tratamentul incredibil de care au avut parte ”feroviarii” în Luxemburg. Printre altele, au cerut un microbuz pentru a-i transporta pe cei care au mers la conferinţa de presă, însă cei de la Dudelange nu s-au ţinut de cuvânt:

”Asta este o jignire pentru noi şi o glumă proastă. Probabil că vor să facă puţină presiune înaintea partidei. Vreau să precizez nişte lucruri care s-au întâmplat ca să nu rămână lucrurile neînţelese sau neclare. Am avut conferinţa de presă la care au participat Conceicao cu un jucător. Oana, Tudor şi Alin (n.r. persoane din staff-ul administrativ al CFR-ului) mergeau să vadă terenul şi să discute cu organizatorii de acolo. Trebuia să trimită, conform mailurilor şi înţelegerilor pe care le-am făcut, o maşină, un microbuz. Nu au trimis şi după un sfert de oră intrăm în criză de timp şi am comandat două taxiuri. Asta a fost prima greşeală pe care au făcut-o şi care nu se face”, a declarat Iuliu Mureşan.

Însă cel mai neplăcut incident s-a petrecut în vestiarul lui CFR Cluj. Cei de la Dudelange au dat drumul la căldură în vestiarul oaspeţilor, deşi termometrele arătau 28 de grade. Mureşan spune că le-a atras atenţia, dar aceştia au dat vina pe sistemul de încălzire, care nu poate fi oprit, deşi este vară.

”A doua, la şedinţă tehnică au sunat că cei care vor merge de la noi la 09:30, Oana (n.r. Oana Sabău, ofiţerul de presă al CFR-ului) poate să confirme şi ei nu au venit, nu a fost nimeni de la 9:30 acolo. Au venit la 10:45 şi a început la 11:00... Cumva, ei şi-au bătut joc de competiţie şi de noi. Noi nu le vom răspunde cu aceeaşi monedă, suntem CFR Cluj, avem un nivel. Am jucat la nivel foarte înalt şi nu facem asemenea greşeli. Şi a mai fost ceva, care mă pune pe gânduri. Era o căldură foarte mare în vestiar la noi şi, când s-a reclamat acest lucru, un reprezentant al lor a spus că nu poate să facă nimic, că este din cauza sistemului şi nu poate să închidă caldură. Era caldură dată ca şi iarna”, a mai pus Mureşan.

Oficialul lui CFR Cluj susţine că a făcut deja o plângere la UEFA: ”Noi raportăm la UEFA pe loc. Şi la Alashkert am raportat că nu au venit autocarele să ne ducă la meci. Am ajuns cu un minut întârziere. Stăteam toţi în faţa hotelului şi asteptam un autocar care nu venea”.

Afla mai multe despre: cfr clujdudelangeiuliu muresaneuropa league 

viewscnt
Articole similare