Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Echipa lui Răzvan Lucescu a fost retrasă din Liga Campionilor Asiei! Situaţie incredibilă în ultimul meci: Răzvan Lucescu a băgat doar 9 jucători pe teren

BREAKING NEWS | Echipa lui Răzvan Lucescu a fost retrasă din Liga Campionilor Asiei! Situaţie incredibilă în ultimul meci: Răzvan Lucescu a băgat doar 9 jucători pe teren

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Al Hilal (Arabia Saudită), Răzvan Lucescu, a fost obligat să apeleze la o soluţie istorică la partida din Liga Campionilor Asiei, de miercuri, contra lui Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite). Antrenorul român a trimis doar nouă jucători în primul 11, iar doi portari sunt singurele rezerve. În cele din urmă, observatorul a oprit disputarea meciului, iar AFC a anunţat că Al Hilal a fost retrasă din competiţie.

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a fost retrasă din Liga Campionilor Asiei

UPDATE | Al Hilal a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei! "Al Hilal, din Arabia Saudită, nu a putut pune 13 jucători pe foaia de joc pentru meciul din AFC Champions League, contra lui Al Ahli Dubai, din EAU, meci contând în grupa B. Conform articolului 4.3 din Reguli Speciale Aplicate în Competiţiile AFC, pe perioada pandemiei de COVID-19, Al Hilal e retrasă din competiţie", a transmis AFC. 

De asemenea, toate rezultate din meciurile disputate până în acest momentu au fost anulate, iar Pakhtakor Shabab şi Al Ahli Dubai s-au calificat din grupa B, în care Al Hilal era lider. 


UPDATE | Înainte de startul meciului, observatorul a oprit disputarea partidei. Anunţul a fost făcut oficial de Al Hilal, după ce clubul ar fi urmat să înceapă cu doar nouă jucători în echipa de start! De asemenea, Răzvan Lucescu avea doar două rezerve, iar ambii jucători erau portari. 


Răzvan Lucescu, nevoit să joace doar cu nouă jucători în echipa de start

Clubul Al Hilal a raportat numeroase cazuri de COVID-19 în rândul staff-ului tehnic şi al lotului. Din fericire, antrenorul Răzvan Lucescu nu face parte dintre cei infectaţi. 

Dacă la întâlnirea din Liga Campionilor Asiei cu Shahr Khodro, scor 0-0, s-au găsit 14 jucători, la partida de miercuri cu Al Ahli situaţia nu a mai fost aceeaşi. Răzvan Lucescu a avut în lot doar 11 jucători, dintre care 8 în câmp şi 3 portari. 

Abdullah Almuaiouf a fost introdus titular, în timp ce Ahmed Al Jubaya şi Abdullah Yahya Al Bishi au fost trecuţi pe bancă, drept rezerve, în şasea etapă a grupei B din Liga Campionilor Asiei. Meciul are loc miercuri, de la ora 21:00. 

Echipa de start a lui Al Hilal pentru partida cu Al Ahli:

  • Almuaiouf (portar) - Amir, Jang, Waleed, Alolayan, Mansor, Carrillo, Hatan, Almutairi
  • Rezerve: Jubaya (portar), Bishi (portar)

Al Hilal a cerut Confederaţiei Asiatice de Fotbal amânarea meciului, dar, la fel cum s-a întâmplat şi la remiza cu Shahr Khodro, măsura nu a fost apobată. 

Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc al grupei din Liga Campionilor Asiei, cu 11 puncte. Pakhtakor e pe locul secund, cu 8 puncte, Al Ahli e pe trei, cu 7 puncte, iar Shahr e pe ultimul loc, cu un singur punct. 

 

Afla mai multe despre: al hilalrazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare